Haulla löytyi 13 tulosta


Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen ​​​​​​​(Kuva: Pipsa Stenlund, Oakhill Oy)

Poliittinen keskustelu käy kuumana. Ammattiyhdistysliitot järjestävät laajoja poliittisia lakkoja hallituksen työelämäuudistuksia vastaan, itärajan sulku ja pakolaispolitiikka synnyttävät kiivastakin väittelyä, ja valtiontalouden heikko tilanne ja korjaavat toimenpiteet sähköistävät hallituksen ja opposition välejä entisestään. Medialla on näiden aiheiden käsittelyssä merkittävä rooli.

Lue lisää

Hämeen kauppakamarin puheenjohtajana jatkaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto.

Hämeen kauppakamarin syyskokous valitsi hallituksen jäsenet

Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa 9.11. valittiin Vaalivaliokunnan esityksestä puheenjohtajisto ja hallituksen jäsenet. Puheenjohtajana jatkaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto. Varapuheenjohtajina jatkavat Etelä-Hämeen Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Helin, DA-Groupin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi ja Wipak Oy:n toimitusjohtaja Tuija Suur-Hamari. Erovuoroisten tai eroa pyytäneiden tilalle valittiin seitsemän uutta hallituksen jäsentä.

Lue lisää

Kaikki alkoi dronesta

Vaikka nykypäivänä Inspiroiva Creative Oy:n toiminta onkin monipuolistunut, on ilmakuvaus edelleen merkittävässä roolissa sen mainos- ja livetuotannoissa. Yritys tekee myös oppilaitosyhteistyötä ja kouluttaa media-alalle osaavaa työvoimaa.

Lue lisää

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n toimitusjohtaja Tomi Tura

Tomi Tura Hämeen kauppakamarin hallitukseen

Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa 17.11. valittiin Vaalivaliokunnan esityksestä uudeksi hallituksen jäseneksi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n toimitusjohtaja Tomi Tura. Hämeen kauppakamarin puheenjohtajana jatkaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto. Varapuheenjohtajina jatkavat Etelä-Hämeen Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Helin, DA-Groupin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi ja Wipak Oy:n toimitusjohtaja Tuija Suur-Hamari.

Lue lisää

TopLine Media tekee tarinallisia verkkosisältöjä laitteelle kuin laitteelle. Erja Hakkarainen esittelee ja Juha Pihanen testaa "Tarinankerronnan aarrekartta" -verkkokurssia.

TopLine Media mukaan Kasvu Open -sparraukseen

Lahtelainen tarinallisiin verkkokoulutus- ja viestintäratkaisuihin erikoistunut TopLine Media Oy on valittu mukaan valtakunnalliseen Kasvu Open -sparrausohjelmaan. Yritys valittiin mukaan koulutusteknologian EDTECH-kasvupolkuun, yhtenä 16 alan kasvuyrityksestä.

Lue lisää

Lisäkeinoja kyberhyökkäyksen onnistumisen todennäköisyyden vähentämiseksi ja yrityksen selviämiseksi onnistuneesta hyökkäyksestä

Ota käyttöön monivaiheinen tunnistautuminen kaikissa järjestelmissä, palveluissa ja sosiaalisen median tileillä. Käytä luotettavia sovelluksia monivaiheisen tunnistautumisen mahdollistamiseksi kuten Microsoft Authenticator tai Google Authenticator.

Lue lisää

Keskuskauppakamarin hankejohtaja, Lujat-Hanke, Panu Vesterinen (Kuva: Elmo Eklund)

Yritysten on syytä ottaa kyberturvallisuus vakavasti – näillä pikavinkeillä tietoturva kuntoon

Ukrainan sota on heijastunut koko maailman kyberturvallisuustilanteeseen. Venäjän hyökkäys Ukrainaa vastaan ​​on johtanut kyberhyökkäysten taistelukenttien leviämiseen tietoverkkoihin ja verkkopalveluihin ympäri maailmaa, myös Suomessa. Keskuskauppakamarin hankejohtaja Panu Vesterinen kehottaa yrityksiä ottamaan kyberturvallisuuden vakavasti ja antaa vinkit, joilla jokaisen yrityksen tietoturvataso paranee.

Lue lisää

Näin herätät median kiinnostuksen Ruotsissa

Aiotko pyrkiä Ruotsin markkinoille? Silloin kannattaa panostaa medianäkyvyyteen osana markkinointia. Daniel Lagerqvist tukholmalaisesta PR-toimisto Fuzesta antaa vinkkejä.

Lue lisää

TopLine Media ja Tavata ovat yhteistyössä toteuttaneet muun muassa TE-palveluiden virtuaalisia rekrytointitapahtumia. (Kuvassa TopLine Median hallituksen puheenjohtaja Juha Pihanen ja toimitusjohtaja Erja Hakkarainen.)

Virtuaalitapahtumat ja verkostoitumispaikat samalla sovellusalustalla

Koronapandemian myötä lahtelainen Tavata Global Oy reagoi nopeasti muuttuneeseen tapahtuma-alan tarpeeseen. Tavata kehitti virtuaalitapahtumien sisällön yhdelle alustalle yhteistyössä TopLine Median kanssa.

Lue lisää

Korona ei lannistanut tapahtumajärjestäjää

Haukka-Media Oy on täyden palvelun tapahtumajärjestäjä, joka toteuttaa äänentoisto- ja valaistuspalvelua sekä vuokraa AV-laitteita ja esiintymislavoja muun muassa kongresseihin, yritystilaisuuksiin, ravintoloihin ja musiikkitapahtumiin.

Lue lisää