Ajankohtaista

Ajankohtaista-osuudesta löydät koostetusti uusimmat uutisemme ja julkaisut.

EK, Suomen Yrittäjät ja Keskuskauppakamari: Sote-uudistuksen autettava Suomi nousuun koronan jälkeen

Hallituksen sote-esitys on parhaillaan eduskunnan valiokuntien puntaroitavana. EK, Suomen Yrittäjät ja Keskuskauppakamari vetoavat eduskuntaan, että sote tulee käsitellä huolellisesti ja kiirehtimättä, koska uudistuksella on mittavat vaikutukset koko Suomen hyvinvoinnille ja kansantaloudelle.

Lue lisää

Hyödynnä kauppakamariverkostoja – Verkostossa on voimaa!

Katso Kasva ja kansainvälisty 25.3.2021 -virtuaalitapahtuman paneelikeskustelu, miten kauppakamariverkostot vievät maailmalle.

Lue lisää


Uusi opas neuvoo yrityksiä ilmoittamaan kyberrikoksista poliisille

Miksi yritysten kannattaa ilmoittaa kyberrikoksesta poliisille? Miten esitutkinta etenee? Entä millaisilla toimilla yritys voi edesauttaa kyberrikosten selvittämistä?

Lue lisää

Yritysten odotuksissa ei näy kasvun merkkejä

Hämeen kauppakamarin alueella yritysten tulevaisuudenodotukset eivät osoita kasvun merkkejä koronaepidemian vallitsevassa tilanteessa. Tieto selviää kauppakamareiden pikakyselystä, joka tehtiin tiistaina 16.3. ”Konkurssin riski on lähtenyt alueellamme jälleen nousuun ja työllisyystilanne näyttää haastavalta. Tietyillä toimialoilla menee jo paremmin, mutta erityisesti matkailu- ja ravintola-alalla menee erittäin huonosti. Liikevaihdot ovat pudonneet Hämeessä enemmän kuin Suomessa keskimäärin”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Lue lisää

Kauppakamarin kvartaali-info jäsenille

Hämeen kauppakamari järjestää jäsenille vuoden 2021 aikana neljä ajankohtaista Kauppakamarin kvartaali-infoa, joissa käsitellään ajankohtaisia teemoja. Ensimmäinen info järjestettiin suorana verkkolähetyksenä kauppakamarin studiolta 12.3.2021.

Lue lisää