Korona ei lannistanut tapahtumajärjestäjää

Haukka-Media Oy on täyden palvelun tapahtumajärjestäjä, joka toteuttaa äänentoisto- ja valaistuspalvelua sekä vuokraa AV-laitteita ja esiintymislavoja muun muassa kongresseihin, yritystilaisuuksiin, ravintoloihin ja musiikkitapahtumiin.

"Korona sotki meidän kevään ja kesän, mutta elokuussa pystyimme jo aloittamaan bändikeikkojen äänentoisto- ja valaistuspalvelut. Teemme muun muassa Arttu Wiskarin live-keikat ja kesältä hävisi 40 keikkaa sekä syksyltä 20 keikkaa. Tähän, kun vielä lisää kaikki yritystapahtumat ym., niin aika surulliselta tämä ala näyttää”, kertoo Haukka-Median toimitusjohtaja Joni Haukka.

Korona on edelleen perunut syksyn yritystilaisuuksien tapahtumajärjestelyjä, mutta Haukka ei jäänyt toimettomaksi vaan päätti hyödyntää yrityksensä käytössä olevaa Scania kuorma-autoa toiseen tarkoitukseen. "Sukulaisen kautta sain rakennustarvikeajoa, joka pelasti yritystoiminnan jatkuvuuden. Kyllä tässä on muutamia rautoja tulessa firman laajentamisen suhteen toisenlaiseen alaan, jotta saadaan pojat lomautuksilta takaisin töihin", Haukka toteaa. Lisäksi hän on päättänyt uudistaa yrityksensä kotisivut ja logistiikan nykyajan tasolle sekä hakenut myös ELY:n kehittämistukea toiminnalleen.

”Liityin kauppakamarin jäseneksi, koska haluan tutustua alueen yrityksiin ja tarjota palveluita esimerkiksi videoneuvotteluihin sekä striimeihin. Jäsenyydestä oli ensi kerran puhetta, kun olin IT-tukena Hämeen kauppakamarin järjestämässä Elinkeinoelämän foorumissa ja Vaikuttamisiltapäivässä Vierumäellä”, kertoo Haukka.