Verkostoituminen

Kauppakamari tarjoaa jäsenistölleen laajat verkostoitumismahdollisuudet alueellisesti ja valtakunnallisesti

Kauppakamarin verkostoitumispalveluissa jäsenistön on mahdollisuus markkinoida tuotteitaan ja palvelujaan sekä parantaa yrityksensä näkyvyyttä.
Aktiivinen verkostoituminen tuo yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja arvokkaita kontakteja.


Hämeen kauppakamarin jäsenhakemisto

Jäsenhakemistosta löytyvät kaikki alueemme jäsenet, jotka ovat antaneet julkaisuluvan tiedoilleen. Voit hakea hakemistosta jäseniä yrityksen nimen, toimialan tai kaupungin perusteella


Kansainväliset verkostot

Kansainvälisellä kauppakamarijärjestöllä on laajat yhteydet verkostojensa kautta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.​​​​​​​


#KKAAMU

Kauppakamariaamiainen on verkostoitumistilaisuus, joka järjestetään yhteistyössä yritysten kanssa. Kauppakamariaamiaisella yritykselle tarjotaan mahdollisuus tuoda omaa asiantuntijuuttaan esille ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa.

Online-aamu on verkossa toteutettava keskustelutilaisuus, jossa yritys voi tuoda esille ajankohtaisia asioita omalta toimialalta ja luoda keskustelua sen ympärille.


KauppakamariVerkosto

KauppakamariVerkosto on moderni digitaalinen haku- ja verkostoitumispalvelu kaikille Suomen kauppakamareiden jäsenille, joita on yhteensä yli 20 000. Palvelun avulla voit muun muassa löytää luotettavia yhteistyökumppaneita, markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi, parantaa yrityksesi verkkonäkyvyyttä ja saada arvokkaita yhteydenottoja asiakkailta.


Tapahtumat

Järjestämme vuoden aikana elinkeinoelämää ja yritysten toimintaa tukevia tilaisuuksia ja tapahtumia. Osallistumalla tapahtumiimme on yrityksillä mahdollisuus saada ajankohtaista tietoa eri aihealueista, verkostoitua alueen yritysten ja eri toimijoiden kanssa ja löytää potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.​​​​​​​


TAVATA -alusta tarjoaa yrityksille helpon tavan kontaktoida potentiaalisia asiakkaita

Hämeen kauppakamariin kuuluu yli tuhat yritys- ja yhteisöjäsentä, jotka valmistavat tai ovat kiinnostuneita hankkimaan alueen tarpeisiin vastaavia tuotteita ja palveluita. Monelle yritykselle luotettava yhteistyökumppani saattaa löytyä aivan läheltä omaa toimipaikkaa.

Kauppakamarin käyttöönottaman TAVATAn avulla kauppakamarin jäsenillä on mahdollisuus hyödyntää jäsenverkostoa. Sovellus tarjoaa mahdollisuuden markkinoida helposti ja tehokkaasti omia tuotteitaan ja palvelujaan sekä etsiä luotettavia paikallisia yhteistyökumppaneita ja kontakteja Hämeestä.

TAVATAssa jokaisella on profiilikortti, johon omat tiedot on helppo täyttää. Korttien avulla pääsee tutustumaan muihin jäseniin ja uusien liikesuhteiden avaaminen hoituu luontevasti ilman pitkää soittorinkiä. Keskinäinen viestittely ja tapaamisten sopiminen niin uusien kuin vanhojenkin tuttavuuksien kanssa käy jouhevasti.

Tervetuloa mukaan verkostoitumisalustaan, jonka avulla vahvistamme alueemme yhteistyötä ja elinvoimaisuutta!


Toimi näin:
1. Rekisteröidy TAVATA -alustalle osoitteessa
https://app.tavata.events/signup
2. Täytä perusprofiilisi tiedot. Muista aina tallentaa muutokset.
3. Liity tapahtumaan jäsenpostin mukana tulleessa TAVATA -esitteessä olevalla koodilla tai voit pyytää koodin kauppakamarin toimistosta.
4. Tutustu jäseniin, verkostoidu ja sovi tapaamisia.

​​​​​​​