Kultaiset elämäntyömerkit neljälle Hämeen kauppakamarin luottamushenkilölle

Hämeen kauppakamari on päättänyt huomioida Keskuskauppakamarin kultaisella elämäntyömerkillä neljää alueellaan toimivaa vaikuttajaa tunnustuksena ansiokkaasta työstä Hämeen elinkeinoelämän hyväksi: ​​​​​​​

Kehitysjohtaja Tuija Lehto, Etelä-Hämeen Osuuspankki

Liiketoimintakehittäjä Jyrki Rautkivi, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Yrittäjäneuvos Ilkka Ruohola, Kultakeskus Oy

Development Manager, Senior Expert Kimmo Vähätiitto, Telia Finland Oyj

“Keskuskauppakamarin myöntämät kultaiset elämäntyömerkit ovat kunnianosoitus yritystoimintaa pitkäjänteisesti edistäneille henkilöille. Halusimme näillä huomionosoituksilla korostaa myös alueemme merkittäviä pankkialan, jalometallialan ja digitalisaation pioneereja. Hämeen kauppakamarin luottamushenkilöinä Tuija Lehto, Jyrki Rautkivi, Ilkka Ruohola ja Kimmo Vähätiitto ovat päätöidensä ohella aktiivisesti vaikuttaneet elinkeinoelämän toimintaedellytyksiin”, korostaa Hämeen kauppakamarin puheenjohtaja Pekka Vihma.

Elämäntyömerkit luovutettiin Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa Hämeenlinnassa 14.11.2019.


Lisätietoja:

Hämeen kauppakamarin puheenjohtaja Pekka Vihma, p. 0400 485 444

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen, p. 040 739 9303


Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Keski-Suomesta Kuhmoinen.