Oppilaitosten rekrykanavat

Hyödynnä yhteydet ja löydä yritykseesi sopivat työntekijät, harjoittelijat, mahdolliset projekti- ja tutkimustyöt.

Oppilaitokset ovat ottaneet käyttöönsä sovelluksia, joiden avulla yritykset pääsevät helpommin kontaktoimaan yrityksiinsä sopivia opiskelijoita ja tarjoamaan heille työ- ja harjoittelupaikkoja. Täältä löydät oppilaitosten kuvaukset sovelluksista, tärkeät yhteystiedot ja linkit suoraan palveluihin. Hyödynnä yhteydet ja löydä yritykseesi sopivat työntekijät, harjoittelijat, mahdolliset projekti- ja tutkimustyöt.
​​​​​​​


Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMK Talents/Tiitus

Hämeen ammattikorkeakoulu on keskittänyt opiskelijoiden työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkojen välittämisen HAMK Talents -palveluun. Palvelualustana toimii Tiitus, jota käyttävät myös monet muutkin oppilaitokset. Tämä mahdollistaa opiskelijoiden tavoittamisen laajemmin, monialaisemmin ja eri koulutusasteilta. Järjestelmän kautta kontaktoit suoraan opiskelijoita, ilman turhia välikäsiä ja pääset selaamaan opiskelijoiden profiileja Haavi-palvelun kautta.

Yhteyshenkilö:
Tiina Björkskog,
p. 040 769 0900,
tiina.bjorkskog@hamk.fi


Koulutuskeskus Salpaus

Tiitus/Salpaus-Duuni

Salpaus-Duuni rekrytointikanava toimii Tiitus-alustalla. Rekisteröidy työnantajana ja jätä ilmoituksia avoimista paikoista tai etsi sopivaa osaajaa. Voit tarjota esimerkiksi harjoittelupaikkaa, oppisopimuspaikkaa, kesätyötä, osa-aikatyötä tai vakituista työtä.

Yhteyshenkilö:
Airi Aikio,
p. 050 380 8301,
airi.aikio@salpaus.fi


LUT&LAB korkeakoulut

LUT&LAB Urapalvelut

Rekrytointiyhteistyö yrityksien kanssa, työpaikkojen välitys, rekrytointitilaisuudet, ura- ja palkkatietous.

Yhteyshenkilö:
Elina Hannikainen-Himanen,
p. 040 573 3790,
​​​​​​​elina.hannikainen-himanen@lut.fi

Firmatiimi

Yritysten ja opiskelijoiden välinen sillanrakentaja harjoitustöiden, lopputöiden, harjoittelujen ja keikkatöiden osalta.

Yhteyshenkilö:
Elina Hannikainen-Himanen,
p. 040 573 3790,
​​​​​​​elina.hannikainen-himanen@lut.fi


JobTeaser työnvälitysalusta

JobTeaser-työpaikkaportaaliin voitte julkaista kaikki vakituiset ja määräaikaiset työpaikat, kesä- ja kausityöpaikat, työharjoittelupaikat, lopputyöpaikat sekä osa-aika- ja keikkatyöt – kunhan ne ovat luonteeltaan LUTin ja/tai LABin opiskelijoille sopivia. Palvelu on maksuton.

Yhteyshenkilö:
Ida-Maria Volturi,
p. 050 463 7190,
​​​​​​​ida-maria.volturi@lut.fi

LAB yrityksille

Rekrytointiyhteistyö yrityksien kanssa, työpaikkojen välitys, yritysten ja opiskelijoiden välinen linkki projektien, lopputöiden, harjoittelun ja erilaisten työmahdollisuuksien osalta, linkki LABin asiantuntijapalveluihin, TKI-toimintaan ja muihin palveluihin.

Yhteys:
yrityksille@lab.fi


Aarresaari-palvelu

JobTeaser tarjoaa sinulle väylän työpaikkailmoituksen jättämiseen yhdeksään suomalaiseen yliopistoon (Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja Itä-Suomen yliopistot, Hanken, Åbo Akademi sekä LUT- ja Aalto-yliopistot) yhdellä lomakkeella.Yliopistoihin voit välittää opiskelijoille työ- ja harjoittelutyöpaikkoja sekä opinnäytetyöaiheita. Lomakkeelta voit valita yliopistot, jolle haluat ilmoituksesi kohdistaa.Hakemukset voit vastaanottaa organisaatiosi omaan rekrytointijärjestelmään tai vaihtoehtoisesti omaan sähköpostiisi. Mikäli valitset sähköpostin, voit käsitellä hakemuksia ja kommunikoida hakijoiden kanssa oman tilisi kautta.