Haulla löytyi 3 tulosta


Muun muassa Arman Alizad puhuu FRUSH-tapahtumassa 28.4.2022.

On aika tomuttaa ajatukset kiertotaloudesta ja vastuullisuudesta. Kiertotalous on paljon muutakin kuin kierrättämistä ja vastuullisuus ei saa jäädä viherpesuksi. Vuoden 2022 FRUSH kysyy, mikä on meidän vastuumme tulevaisuudesta?

Lue lisää

Forssassa järjestettiin huhtikuussa kiertotalouden virtuaalitapahtuma Frush, jossa oli mukana 1350 katselijaa. Tapahtumassa tulevaisuustutkija Ilkka Halava piti esityksen aiheesta "Tulevaisuuden työelämä".

MAINOS: Forssan Yrityskehitys Oy - Forssan kaupungilla tekemisen meininki

Forssa on 35 000 asukkaan talousalueen keskus yrityselämässä sekä palveluissa. Forssa tunnetaan rakennustuoteteollisuuden, elektroniikan, graafisen alan, metallin, elintarviketeollisuuden sekä ympäristöalan yritystoiminnasta ja osaamisestaan.

Lue lisää

KOULUTUSHTM, oikeustieteiden laitokselta, pääaineena hallinto-oikeus. Verhoilijamestari, ammatillinen opettaja ja rehtorin kelpoisuus. JET-johtamistaidon erikoisammattitutkinto. Lisäksi muita tutkintoja, joiden kautta olen itseäni kehittänyt menneiden vuosien varrella.ENSIMMÄINEN TYÖPAIKKAKesätöiden jälkeen Verhoomo Wiik Forssan Matkussa.MERKITTÄVIN ASKEL URALLAUraani on mahtunut monta hienoa askelta, joista jokainen on vienyt minua kohti uusia hienoja mahdollisuuksia. Olen kiitollinen kaikesta saamastani luottamuksesta aina aloittaessani uutta työtehtävää. Nyt koen erittäin suurta onnea saadessani tehdä työtäni yhdessä yrittäjien kanssa, työelämän eteen.MOTTOSITee työtä järjellä ja sydämellä, kumpikaan ei yksin riitä.

Työtä elinvoiman ja yrityselämän eteen

Forssan Yrityskehityksen toimitusjohtaja Riikka Riihimäki palasi juurilleen motivaattorina Forssan seudun vahva brändi järkivihreänä toimijana.

Lue lisää