Ajankohtaista

Ajankohtaista-osuudesta löydät koostetusti uusimmat uutisemme ja julkaisut.

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen ​​​​​​​(Kuva: Pipsa Stenlund, Oakhill Oy)

Markkinanäkymät ovat sumeat

Hämeen teollisuuden, rakentamisen ja palvelualojen yritysten suhdannetilanne on edelleen heikentynyt lokakuusta. Tieto selviää Hämeen kauppakamarin ja EK:n yhteistyössä tammikuussa tekemästä Suhdannebarometrikyselystä. ”Yritysten kannattavuus heikkenee ja lähes puolet vastanneista pitää hiipunutta kysyntää kasvun esteenä. Toki toimialoittain ja yrityskohtaisesti on selkeästi suuria eroja. Hyvä uutinen on, että työllisyystilanteen uskotaan säilyvän seuraavien kuukausien aikana”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Lue lisää

​​​​​​​Vuoden kouluttaja Ismo Salminen luennoi toukokuussa Vierumäellä

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kehityksestä vastaava johtaja, varatuomari Ismo Salminen on valittu Vuoden kouluttajaksi 2023. Hän luennoi pk-yrityksen hallituksen johtamisesta ja hallitusosaamisesta Hämeen kauppakamarin HHJ-puheenjohtajakurssilla toukokuussa.

Lue lisää


Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen ​​​​​​​(Kuva: Pipsa Stenlund, Oakhill Oy)

Kehityshankkeiden tulokset yritysten käyttöön – MIDAS-expo uudistaa hankemaailmaa

Hankkeita tulee ja hankkeita menee. Mutta mitä tapahtuu tehdyn työn tuloksille, kun hanke päättyy? Kuinka saada kehityshankkeiden hyödyt laajempaan käyttöön? Ratkaisuehdotuksen antaa helmikuussa LAB-ammattikorkeakoululla järjestettävä hanketapahtuma MIDAS-expo.

Lue lisää

TEKIJÄ2023 – Rekry- ja opintotapahtuma Hämeenlinnassa 26.1.2023 klo 9.00–16.00

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma TEKIJÄ2023 toteutetaan tänä vuonna Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksen ja Innoparkin tiloissa Visamäessä. Tapahtuma kokoaa yhteen Hämeen alueen työnhakijat, opiskelijat, yrittäjyydestä kiinnostuneet sekä työnantajat, oppilaitokset ja yritys- ja työnantajapalveluja tarjoavat toimijat.

Lue lisää

Lue uusin painettu lehti 3/2022 >>>Teemana: Huoltovarmuus ja varautuminen

Jäsenlehti

Lue lisää