Kauppakamariaamiainen: Markkinoinnin tulevaisuus, näin teet B2B-myyntiä tehokkaasti

Ajankohta: Keskiviikko 22.05.2024, klo 8:30 - 10:00
Paikka: GastroPub Mylly, sisäpiha/atrium
Osoite: Vuorikatu 35, Lahti

Tule mukaan Kauppakamariaamiaiselle, kun Kuuki kertoo tekoälyn ja uusimpien markkinointiteknologioiden tuomista mahdollisuuksista B2B-maailmassa. Aamupalatilaisuus tarjoaa paitsi maistuvan aamiaisen, myös tuoreita näkökulmia siihen, miten tekoäly yhdessä erilaisten markkinoinnin ja myynnin teknologiaratkaisuiden kuten 3D-tuotevalitsimien kanssa voi tehostaa myyntiprosesseja ja kohentaa markkinoinnin vaikuttavuutta.
 
Kuukin asiantuntijat, teknologialiiketoiminnan johtaja Tomi Kaitarinne ja asiakkuus- ja markkinointijohtajan Ulla Ristkari-Ryynänen kertovat oivalluksia ja konkreettisia tapoja, miten nämä ratkaisut integroidaan sujuvasti yrityksesi arkeen. Osallistumalla saat arvokkaita vinkkejä ja voit verkostoitua muiden alan päättäjien kanssa – kaikki ennen työpäivän alkua.

Asiantuntijat

Ulla Ristkari-Ryynänen on yksi markkinointi- ja teknologiatoimisto Kuukin perustajista. Ullalla on Intohimoinen markkinoinnin ammattilainen, jolla sykkii myyjän sydän. Lähes 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja mainonnasta molemmin puolin pöytää tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten brändien parista (Paulig, Henkel, Axalta, Alma, Kuuki). Lisäksi hän toimii LADECin ja LABin Tekoälystä tehokkuutta ja asiakkuuksia projektin ohjausryhmän jäsenenä.
 
Tomi Kaitarinne on myös yksi markkinointi- ja teknologiatoimisto Kuukin perustajista. Tomi vastaa Kuukin teknologialiiketoiminnasta. Pitkän uransa aikana Tomi on toiminut erilaisissa tehtävissä myynnin, markkinoinnin ja teknologian parissa. Monimuotoinen ja kattava tausta eri toimialoilta sekä tehtävistä on auttanut ymmärtämään ja löytämään teknologiaratkaisuja, joiden avulla voidaan kehittää sekä myyntiä että markkinointia.
 

Tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan alta löytyvällä lomakkeella 17.5. mennessä.
 

Lue lisää kauppakamariaamiaisesta täällä>>

Ole yhteydessä ja sovitaan Kauppakamariaamiainen tai online-aamutilaisuus:
Hämeen kauppakamari, Mirja Ojantausta, 
mirja.ojantausta@hamechamber.fi, puh. 044 329 6654x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!