Kauppakamariaamiainen: Vastuullisuusviestintä osaksi PK-yritysten arkea

Ajankohta: Keskiviikko 17.04.2024, klo 8:30 - 10:00
Paikka: Lahden Tiedepuisto, Auditorio
Osoite: Niemenkatu 73, Lahti

 

Yritysten vastuulliseen liiketoimintaan kohdistuu yhä enemmän odotuksia eri sidosryhmiltä: asiakkailta, toimittajilta, kuluttajilta, sijoittajilta ja henkilöstöltä. Kunnianhimoiset ilmastotavoitteet ja kiristyvät kestävyysraportointivaatimukset puskevat organisaatioita kohti ennennäkemätöntä muutosmatkaa, jossa vastuullisuutta on suunniteltava ja todennettava sanoin ja numeroin. Tästä huolimatta monen pienen ja keskisuuren yrityksen vastuullisuusviestintä on vielä alkutekijöissään.
 
Tällä aamiaisella saat käytännön vinkkejä vaikuttavan ja liiketoimintaa tukevan vastuullisuusviestinnän systemaattiseen käynnistämiseen – myös silloin, kun käytössä on rajalliset resurssit. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan!
 
Puhujat:
 
Anu Ritvanen, sisällöntuottaja, Tulus Oy
Anu on monipuolinen ja luova viestijä, joka on ennen Tulusta työskennellyt mm. toimittajana. Työnantajakuva kiteytyy aitoihin henkilötarinoihin ja sertifioitujen prosessien kuvaukset heräävät eloon Anun käsittelyssä, hakukoneoptimointia ja viestinnän strategista suuntaa unohtamatta.
 
Petra Niemi, projektipäällikkö, vastuullisuusviestinnän asiantuntija, Tulus Oy
Globaalisti toimivien yhtiöiden sekä pk-yritysten viestintäkumppanina ja projektipäällikkönä sukkuloiva Petra on työskennellyt vastuullisuuden parissa työturvallisuuskampanjoista kestävyysraportointiin. Ennen Tulus-uraansa Petra työskenteli toimittajana kansainvälisessä mediatalossa.
 
Ohjelma
 
8.30 Kahvit ja verkostoituminen 
9.00 Tervetulosanat | Hämeen Kauppakamari
9.05 Tulus yrityksenä | toimitusjohtaja Liisa Oksanen, Tulus Oy
9.10 Yritysvastuun ja vastuullisuusviestinnän merkitys | Anu Ritvanen, Tulus
9.25 Vastuullisuusviestintä osaksi arkea – miten käyntiin? | Petra Niemi, Tulus
9.50 Loppukeskustelu ja tapahtuman päätös
 
Kauppakamariaamiaisen tarjoaa Tulus
 
Tulus on B2B-kentällä toimivien yritysten strateginen viestinnän luottokumppani, joka toteuttaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelun, arjen ja projektit sujuvasti ja tehokkaasti. Tulus tunnetaan tuloksellisista viestintäpalveluistaan ja pitkän linjan asiakkuuksistaan.
 
Tuluksen asiantuntijat rientävät apuun, kun strategista näkemystä tarvitaan vastuullisuustyön kartoittamiseen, suunnitteluun ja laadukkaaseen sanoittamiseen.
 
Sparraamme pientenkin vastuullisuustekojen tunnistamisessa ja sanoittamisessa ja tuemme vastuullisuustyötään jo pidempään kehittäneitä yrityksiä. Pöydillämme koostetaan tekstit, kuvat ja kannet vastuullisuusraportteihin, vuosikertomuksiin, verkkosivuihin sekä askelmerkit vastuullisuusviestinnän strategioihin.
 

Tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan alta löytyvällä lomakkeella.
 

Ole yhteydessä ja sovitaan Kauppakamariaamiainen tai online-aamutilaisuus:
Hämeen kauppakamari, Mirja Ojantausta, 
mirja.ojantausta@hamechamber.fi, puh. 044 329 6654



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!