Hämeen kauppakamarin Tilinpäätös- ja veropäivä

Ajankohta: Keskiviikko 29.11.2023, klo 8:45 - 16:00
Paikka: HÄMEENLINNA, Sokos Hotel Vaakuna
Osoite: HÄMEENLINNA, Possentie 7

Voit varata jo päivän kalenteriisi! Päivitämme tarkan ohjelman tälle sivulle.

Ajan tasalla pysyminen on jokaiselle yrityksen taloushallinnosta vastaavalle tärkeää. Tule kuulemaan katsaus vuoden 2024 talousnäkymiin ja verkostoidu samalla kollegoiden kanssa!

Tilinpäätös- ja veropäivä on vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ja yrittäjien ajankohtaistapahtuma, joka tarjoaa keskeiset lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut ajankohtaiset tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina.  

Tämän vuoden Tilinpäätös- ja veropäivässä käymme läpi uuden hallitusohjelman verolinjaukset ja arvioimme niiden vaikutuksia sekä suurten että pienempien yritysten ja omistajien toimintaan. Verotuksen ajankohtaiskatsauksessa keskitytään tuoreimpiin lainsäädäntömuutoksiin kuten tutkimus- ja kehittämistoiminnan yhdistelmävähennykseen sekä uusimpaan oikeuskäytäntöön. Kirjanpidon ja tilinpäätöksen katsauksessa tarkastellaan tilinpäätöksen laatijan ja muiden sidosryhmien kannalta ajankohtaisimpia teemoja.

Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautuminen: ke 22.11. mennessä alla olevalla lomakkeella.


Osallistumismaksu: Jäsenhinta 420 € + alv 24 %, normaalihinta 630 € + alv 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. 


Peruutusehdot: Peruutukset korvauksetta viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %.

Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!