Hyväksytty Myyntijohtaja (HMJ) -kurssi

Ajankohta: 22.09.2022 9:00 - 15.12.2022 15:00
Paikka: LAHTI Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
Osoite: Lahti, Aleksanterinkatu 14

MYYNNIN JOHTAMINEN UUDELLE TASOLLE

Hyväksytty myyntijohtaja -kurssi tarjoaa laadukkaan ja kokonaisvaltaisen kurssikokonaisuuden, nykyaikaiset menetelmät ja käytännönläheisen toteutuksen.

Neliosainen HMJ-kurssi on suunnattu b2b myynninjohtajille tai näistä tehtävistä kiinnostuneille. 

Kurssi valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen ja myynnin nykyaikaiseen johtamiseen. Sparraustyyppisen opiskelun lisäksi kurssilla tehdään osallistujan toimesta omaan yritykseen myyntistrategia tai päivitetään olemassa olevaa.

Nosta myynnin johtaminen uudelle tasolle ja tule mukaan!

Jakso 1 Myynnin strategia ja suunnittelu 22.9.2022 klo 9-14
Jakso 2 Myynnin tavoitteet ja mittarit 19.10.2022 klo 9-14
Jakso 3 Myyjien johtaminen ja esimiestyö 15.11.2022 klo 9-14
Jakso 4 Myynnin tukeminen 15.12.2022 klo 9-15.00

Lataa ohjelma tästä: HMJ Ohjelma Lahti.pdf

Kuvaus

Strategisen ajattelun kehittämisen lisäksi kurssilla käydään läpi etenkin myyjien henkilöstöjohtamista, myynnin suunnittelua ja myynnin johtamisen yleisimpiä kehityskohteita. Kurssi sopii myös vientimyyntiä tekeville b2b-yrityksille.

Sparraustyyppisen opiskelun lisäksi kurssilla tehdään osallistujan toimesta oman yrityksen myyntistrategia sekä kuullaan 3 eri case-esimerkkiä myynnin johtamisesta ja käytännöistä erilaisissa myyntiorganisaatioissa.

Kurssi on tyyliltään proaktiivinen ja kurssin aikana osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksia ja verkostoitumaan keskenään. Lisäksi osallistujilla on käytössään keskusteluryhmä sekä yhteinen sähköinen alusta, jossa on tehtäviä, videoita ja muuta oppimismateriaalia myynnin johtamiseen liittyen.

Tavoite

Käytännönläheinen, tiivis ja kokonaisvaltainen koulutus, jonka tavoitteena on
• valmentaa osallistujat oman myyntiorganisaation johtamiseen
• sparrata ja vahvistaa osaamista nykyaikaisiin menetelmiin myynnin johtamisessa.

Miksi HMJ-kurssille

Antaa uusia eväitä, vinkkejä ja oppeja modernin myynnin johtamiseen.
Mahdollistaa omien ideoiden sparraamisen muiden kanssa ja asiantuntijan johdolla.
Tarjoaa konkreettista apua myyntistrategian laatimiseen. 
Herättää uusia ajatuksia ja ideoita myynnin asia- ja henkilöjohtamisesta.
Antaa monipuoliset mahdollisuudet yksilöllisesti: kurssille voi tulla esimerkiksi haastamaan itseään, haistelemaan uusia tuulia nykyaikaisista ratkaisuista, kuten socialsellingistä tai oppimaan parhaista ratkaisuista käytännön oppien kautta.
• Tiivis toteutus n. 5 kuukauden aikana, puolen päivän lähijaksoissa, mahdollistaa osallistumisen joustavasti työn lomassa
• Hyväksi todettu konsepti, palaute jo järjestetyistä kursseista (keskiarvo 4,7)
Sisältää koulutusonline.fi videokirjaston käytön kurssin ajan (arvo 395€ + alv24%)

Paikkoja kurssille rajoitetusti! Ilmoittaudu kurssille viimeistään 6.9.2022. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautuminen ja hinta: jäsenhinta 1850 eur (+alv), hinta 2500 eur (+alv). Koulutus sisältää koulutusmateriaalin sekä koulutuspäivien tarjoilut.

Lisätietoja koulutuksesta: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, Hämeen kauppakamari. m. 040 455 5617 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Oikeudet muutoksiin: Pidätämme oikeuden mahdollisiisn ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi perua maksutta 14 arkipäivää ennen tilaisuutta. Sen jälkeen tehdyissä peruutuksissa laskutamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen perutaan vähintään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta, laskutamme koko osallistumismaksun. Jos jätät saapumatta paikalle, laskutamme koko osallistumismaksun. x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!