TEKIJÄ-tapahtuman logokilpailun voitti Katja Reina

Katja Reina suunnitteli Tekijä-tapahtumalle uuden logon.

Hämeenlinnassa ja Forssassa vuosittain toteutettavan TEKIJÄ-tapahtuman järjestäjät käynnistivät toukokuussa opiskelijoille suunnatun avoimen suunnittelukilpailun, jonka tavoitteena oli löytää tapahtumalle uusi ilme ja logo. Kilpailun tuomaristo valitsi voittajaksi Katja Reinan Laurea-ammattikorkeakoulusta. Kilpailu oli avoin kaikille opiskelijoille ja se herätti hyvin kiinnostusta keräämällä osallistujia eri opiskeluasteilta.

Tuomariston valintaperusteissa korostui logon positiivisuus, selkeys, suunta tulevaisuuteen, dynaamisuus ja jatkuvuus. On myös huomionarvoista, että logossa näkyy verkostoituminen ja yhdessä tekeminen.

”Katja Reina suunnitteli logon rinnalle myös erillisen symbolin, joten logo on monipuolisesti käytettävissä. Hän huomioi hyvin kilpailun kriteerit ja toi ne laadukkaasti ja ammattimaisesti esille. Lisäksi värien yhteensopivuus on mietitty harkiten”, taustoittaa Hämeen kauppakamarin kehityspäällikkö Mirja Ojantausta tuomariston päätöstä.

Reina on ilahtunut, että hänen suunnitelmansa menestyi kilpailussa. "Pyrin suunnittelemaan logon, joka ilmentää yhdessä tekemistä ja elämänmittaista oppimista. Minulle tulee logosta mieleen myös kruunu - opiskeluhan on ihan kuningaslaji!", totesi kilpailun voittanut Katja Reina.

Tekijä-tapahtuman järjestäjät palkitsevat voittajan 400 euron lahjakortilla.

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma TEKIJÄ kokoaa vuosittain yhteen Hämeenlinnan ja Forssan seudun opiskelijat, työnhakijat, yrittäjyydestä kiinnostuneet ja eri alojen yritykset. Tapahtumalla halutaan välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista, tarjolla olevista harjoittelu- ja työpaikoista, yrittäjyydestä sekä saada työmarkkinoille valmistuvat ja työpaikkaa hakevat osaajat ja työnantajat kohtaamaan toisensa.


​​​​​​​Tekijä-tapahtuman järjestävät vuosittain: Hämeen kauppakamari, Hämeen ammattikorkeakoulu, Linnan Kehitys Oy, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Kiipulan ammattiopisto, Forssan ammatti-instituutti, Forssan kaupungin työllisyyspalvelut, Forssan Yrityskehitys Oy, Hämeen TE-palvelut, Eures ja Hyria koulutus Oy.


Lisätietoa TEKIJÄ-tapahtumasta:
Kotisivut: www.tekijatapahtuma.fi
Facebook: TEKIJÄ -opinto- ja rekrytapahtuma
Instagram: #tekijatapahtuma