Haulla löytyi 4 tulosta


Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen ​​​​​​​(Kuva: Pipsa Stenlund, Oakhill Oy)

Venäjän sotatoimet Ukrainassa, Lähi-idän kriisi, pandemiat ja ilmastonmuutos ovat herättäneet meidät miettimään, kuinka varmistamme oman yhteiskuntamme toimivuuden. Maailman ollessa murroksessa, ovat energian saatavuus ja tietoliikenne- ja logistiikkayhteydet niitä kriittisiä kohteita, joiden toimivuus on turvattava kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

Kuvassa Keskuskauppakamarin LUJAT-hankkeen johtaja Panu Vesterinen ja HVK:n infrastruktuuriosaston johtaja Jarna Hartikainen. (Kuva: Meeri Utti)

Huoltovarmuus haastaa myös yrityskenttää

Koronapandemia ja Ukrainan sota ovat nostaneet kansallisen huoltovarmuuden taas arvoonsa. Kriittisen infran ja elintärkeiden palveluiden toimivuus kriisitilanteissa ovat kuitenkin pääosin kotimaisen yritysverkoston varassa. Siksi oman toiminnan jatkuvuudesta myös kriisien keskellä kannattaa pitää huolta, muistuttaa Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) infrastruktuuriosaston johtaja Jarna Hartikainen.

Lue lisää

Huoltovarmuutta ja varautumista

Venäjän sotatoimet Ukrainassa, koronapandemia ja ilmastonmuutokset ovat herättäneet meidät miettimään, kuinka varmistamme yhteiskunnan toimivuuden meillä Suomessa. Maailma on murroksessa, energian hinta rajussa kasvussa ja saatavuudessakin saattaa ilmetä ongelmia.

Lue lisää

(Kuva: Pixhill.com/dotshock)

Kauppakamarit ja HVK yhteistyöhön yritysten jatkuvuudenhallinnan vahvistamiseksi

Yrityksen toiminta voi pahimmillaan pysähtyä odottamattomien häiriötilanteiden takia, jos yllätyksiin ei ole varauduttu. Keskuskauppakamari ja Huoltovarmuuskeskus (HVK) kannustavat nyt yhdessä alueellisten kauppakamarien kanssa yrityksiä varmistamaan jatkuvuudenhallintansa silloinkin, kun toimintaympäristössä tapahtuu muutoksia. Samalla koko yhteiskunnan toimintakyky paranee.

Lue lisää