Haulla löytyi 3 tulosta


Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen ​​​​​​​(Kuva: Pipsa Stenlund, Oakhill Oy)

Hämeessä toimivat yritykset ovat rekrytoineet tai vuokranneet kansainvälisiä osaajia asiantuntija- ja erityisasiantuntijatehtäviin enemmän kuin keskimäärin muualla Suomessa. Tieto selviää Hämeen kauppakamarin syyskuussa toteuttamasta osaajakyselystä. ”Enemmistö alueemme yrityksistä rekrytoi tai vuokraa kansainvälisiä osaajia kuitenkin työntekijätehtäviin kuin asiantuntijatehtäviin. Pääosin yritykset rekrytoivat tai vuokraavat kansainvälisiä osaajia muualta EU-alueelta”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Lue lisää

Kansainvälinen osaaja -päivä toteutetaan tällä viikolla (22.-26.11.2021) yhteistyössä Hämeen ammattikorkeakoulun, LAB–ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston kanssa.

Kansainväliset osaajat vierailevat tällä viikolla hämäläisyrityksissä

Hämeen kauppakamari on syksyn aikana lähestynyt alueen yrityksiä Kansainvälinen osaaja -teemapäivällä. ”Kyseessä on ulkomaalaisen opiskelijan yhden päivän tutustumisesta alueemme yritykseen tämän viikon aikana. Teemapäivään olemme saaneet mukaan 15 hämäläisyritystä, joissa vierailee 1–3 opiskelijaa ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta”, kertoo Hämeen kauppakamarin kehityspäällikkö Mirja Ojantausta.

Lue lisää

Studiossa Kansainvälinen osaaja Erika Bottacci

Kansainvälinen osaaja -päivä rohkaisee hämäläisiä yrityksiä avaamaan ovet alueen oppilaitosten ulkomaalaisille opiskelijoille. Seuraava Kansainvälinen osaaja -päivä järjestetään viikolla 46 (9.-13.11.2020).

Lue lisää