Hämeen kauppakamari käynnistää yrityskiertueen

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Anne Vanhala (Kuva: Petri Koivisto)

Hämeen kauppakamari käynnistää elokuussa viisi kuukautta kestävän yrityskiertueen toiminta-alueensa jäsenkunnissa. ”Kiertueen tarkoituksena on vierailla jokaisessa alueemme kunnassa ja jäsenyrityksissä. Näin meillä on mahdollisuus tutustua yrityksiin, niiden tarpeisiin ja sen pohjalta kehittää toimintaamme”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Anne Vanhala.

Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kuhmoinen sekä Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat. Kaikkiaan alueella on yhteensä 19 kuntaa ja kaupunkia, joten vaikutusalue on laaja. ”Meillä on yli 1000 yritysjäsentä ja pyrimme vierailemaan ainakin kaikissa niissä jäsenyrityksissä, jotka kutsuvat meidät tutustumaan toimintaansa”, Vanhala toteaa.

Kauppakamarin keskeisenä tehtävänä on toiminta-alueensa elinvoiman edistäminen ja kehittäminen. Elinvoiman edistämiseksi yhteistyö eri toimijoiden välillä on ratkaisevan tärkeää ja kauppakamari toimii keskeisenä linkkinä yrityselämän, päätöksentekijöiden sekä muiden sidosryhmien välillä. Tehtäväkenttä on laaja ja oleellinen, koska elinvoima on se ajuri, joka pitää Oy Suomi Ab:n pyörät pyörimässä ja varmistaa samalla aivan jokaisen hyvinvoinnin.

”Toimitusjohtajan tehtävässäni tärkeintä on alueen elinvoiman edistäminen ja kestävän kasvun vahvistaminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Henkilökohtaisena tavoitteenani on olla luotettava kumppani jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä omalle tiimilleni”, korostaa Vanhala.

Katso yrityskiertueen alustavat päivämäärät ja paikkakunnat >>>


Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kuhmoinen sekä Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat.