Haulla löytyi 13 tulosta


Hämeen kauppakamarin puheenjohtajana jatkaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto.

Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa 9.11. valittiin Vaalivaliokunnan esityksestä puheenjohtajisto ja hallituksen jäsenet. Puheenjohtajana jatkaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto. Varapuheenjohtajina jatkavat Etelä-Hämeen Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Helin, DA-Groupin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi ja Wipak Oy:n toimitusjohtaja Tuija Suur-Hamari. Erovuoroisten tai eroa pyytäneiden tilalle valittiin seitsemän uutta hallituksen jäsentä.

Lue lisää

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n toimitusjohtaja Tomi Tura

Tomi Tura Hämeen kauppakamarin hallitukseen

Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa 17.11. valittiin Vaalivaliokunnan esityksestä uudeksi hallituksen jäseneksi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n toimitusjohtaja Tomi Tura. Hämeen kauppakamarin puheenjohtajana jatkaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto. Varapuheenjohtajina jatkavat Etelä-Hämeen Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Helin, DA-Groupin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi ja Wipak Oy:n toimitusjohtaja Tuija Suur-Hamari.

Lue lisää

Kuvassa toimitusjohtaja Tea Lehto, KTM Timo Heikkilä ja aluejohtaja Asko Virén.

Kultaiset elämäntyömerkit elinkeinoelämän asiantuntijoille

Hämeen kauppakamari huomioi kevätkokouksessa Keskuskauppakamarin kultaisella elämäntyömerkillä alansa asiantuntijoita. Elämäntyömerkit myönnettiin tunnustuksena ansiokkaasta työstä Hämeen elinkeinoelämän hyväksi.

Lue lisää

Kauppias Mika Somervaara pitää tärkeänä, että Lahtea ja sen keskustaa kehitetään aktiivisesti. Tämä näkyy alueen positiivisena vireenä.

Alueen vetovoimaisuus on myös kauppiaan etu

Lahden K-Citymarket Paavolan melko tuore kauppias Mika Somervaara oli jo nuorena töissä kaupassa ja toive alalle paluusta jäi elämään. Ennen kauppiasuraansa hän työskenteli reilut kymmenen vuotta pankki- ja finanssialalla. Kauppias näkee Lahden kehittymisen tuovan positiivista virettä koko seudulle.

Lue lisää

Keskon vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riikka Joukio (Kuva: Meeri Utti)

Vastuullisuus velvoittaa

Kesko on valittu maailman vastuullisimmaksi ruokakaupan yritykseksi jo useaan otteeseen ja ykkössija halutaan säilyttää myös jatkossa. Vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riikka Joukion mukaan se tarkoittaa katseen suuntaamista ympäristön lisäksi entistä enemmän myös sosiaaliseen vastuuseen.

Lue lisää

Hämeen kauppakamarin syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormiston.

Hämeen kauppakamarin puheenjohtajaksi Olli Vormisto

Hämeen kauppakamarin syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormiston. Uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin Etelä-Hämeen Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Helin ja Wipak Oy:n toimitusjohtaja Tuija Suur-Hamari. Lisäksi DA-Groupin toimitusjohtaja Sami Kotiniemi valittiin jatkamaan kolmantena varapuheenjohtajana.

Lue lisää

Ruotsi – tuplasti suurempi markkina

Ruotsi on kuin toinen kotimarkkina, mutta aina ei bisnestä voi tehdä samalla tavalla kuin Suomessa. Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin webinaarissa rohkaistiin yrityksiä etabloitumaan Ruotsiin.

Lue lisää

Jari Kesäniemi, Marika Mesimäki, Jari Parkkonen, Jan Räsänen ja Kari Saarinen Hämeen kauppakamarin hallitukseen

Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa 14.11. valittiin Vaalivaliokunnan esityksestä uusiksi hallituksen jäseniksi Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi, Oakhill Oy:n toimitusjohtaja Marika Mesimäki, Heinolan kaupunginjohtaja Jari Parkkonen, Heinolan Sahakoneet Oy:n toimitusjohtaja Jan Räsänen ja Linnan Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Kari Saarinen. Hämeen kauppakamarin puheenjohtajana jatkaa Vanajanlinna Oy:n osakas, hallituksen jäsen Pekka Vihma. Varapuheenjohtajina jatkavat DA-Design Oy:n toimitusjohtaja Sami Kotiniemi, Voglia Yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Virtanen ja Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto. ​​​​​​​

Lue lisää

Mika Helin, Maria Jokinen ja Tuija Suur-Hamari Hämeen kauppakamarin hallitukseen


Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa 22.11. valittiin Vaalivaliokunnan esityksestä uusiksi hallituksen jäseniksi Etelä-Hämeen Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Helin Hämeenlinnasta, Forssan Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Maria Jokinen Forssasta ja Wipak Oy:n toimitusjohtaja Tuija Suur-Hamari Lahdesta. Hämeen kauppakamarin puheenjohtajana jatkaa Vanajanlinna Oy:n osakas, hallituksen jäsen Pekka Vihma. Varapuheenjohtajina jatkavat DA-Design Oy:n toimitusjohtaja Sami Kotiniemi, Voglia Oy:n toimitusjohtaja Markku Virtanen ja Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto.
​​​​​​​

Lue lisää

Tulevaisuuden osaajat seuraavat hämäläisjohtajia päivän ajan

Tuhat nuorta johtajaa -kampanjaviikko starttaa Hämeessä tänään maanantaina, kun 64 opiskelijalla on mahdollisuus seurata hämäläisjohtajien työpäivää. ”Hämeen kauppakamari on toiminut kampanjan yhteistyökumppanina Forssan, Hämeenlinnan ja Lahden Nuorkauppakamarien sekä YES-verkoston kanssa. Haluamme antaa nuorille arvokkaan kokemuksen, millaisia johtajuuden taitoja työelämässä tarvitaan”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen. ​​​​​​​

Lue lisää

Hämeen teollisuus- ja rakennusalan näkymät edelleen kohentuneet

Hämeessä teollisuus- ja rakennusalan yritysten suhdannenäkymät ovat hieman positiivisemmat kuin tammikuussa, selviää EK:n huhtikuussa tekemästä Suhdannebarometrista. ”Teollisuus- ja rakennusalan yritysten suhdannenäkymät ovat Hämeessä edelleen kohentuneet; lähikuukausien suhdanneodotuksien saldoluku oli huhtikuussa +19, kun tammikuussa se oli +16 (*). Positiivinen käänne on tapahtunut myös palvelualalla”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Lue lisää

Keskon aluejohtaja Palomäki ja Heinolan kaupunginjohtaja Teittinen Hämeen kauppakamarin hallitukseen


Hämeen kauppakamarin syyskokouksessa 24.11. valittiin Vaalivaliokunnan esityksestä uusiksi hallituksen jäseniksi Kesko Oyj:n aluejohtaja Antti Palomäki ja Heinolan kaupunginjohtaja Jussi Teittinen. Hämeen kauppakamarin puheenjohtajana jatkaa Raute Oyj:n toimitusjohtaja Tapani Kiiski. Varapuheenjohtajina jatkavat DA-Design Oy:n toimitusjohtaja Sami Kotiniemi, Dieffenbacher Panelboard Oy:n toimitusjohtaja Kari Simolin ja Voglia Oy:n toimitusjohtaja Markku Virtanen. ​​​​​​​

Lue lisää