Haulla löytyi 8 tulosta


Forssan seudulla on yli 150-vuotinen teollisen tekemisen kulttuuri, joka on onnistuneesti mukautunut ja uudistunut kulloistenkin megatrendien mukaisesti. Kiertotalousajattelussa Forssan seutu on ollut jopa edelläkävijä, kun alan klusteria ryhdyttiin kehittämään 1990-luvulla. "Otimme 2010-luvulla käyttöön ”järkivihreyden” käsitteen jo ennen kuin laajemmin alettiin puhua kiertotaloudesta ja vihreästä siirtymästä", kertoo Forssan Yrityskehitys Oy:n (FYK) yrityskehittäjä Satu Nurmi.

Lue lisää

TEKIJÄ2022 – Opinto- ja rekrytapahtuma virtuaalisesti 8.2.2022

TEKIJÄ2022 Hämeenlinna Opinto- ja rekrytapahtuma kokoaa yhteen Hämeen alueen työnhakijat, opiskelijat, yrittäjyydestä kiinnostuneet sekä työnantajat, oppilaitokset sekä yritys- ja työnantajapalveluja tarjoavat toimijat. Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma TEKIJÄ2022 toteutetaan tänä vuonna edellisvuoden tapaan virtuaalisesti koronatilanteesta johtuen.

Lue lisää

Kauppakamareiden kansainvälistymisviikko - Rohkaistu rekrytoimaan

Kun sopivan työntekijän löytäminen on haastavaa, voi yhtenä ratkaisuna olla rekrytointi eri puolilta Eurooppaa. EURES auttaa työnhakijoita löytämään työpaikkoja ja työnantajia saamaan työntekijöitä palvelukseensa kaikkialta Euroopasta. TE-livessä kuulet, miten EURES-palvelu toimii ja millaisia ajatuksia yrityksillä on kansainvälisestä rekrytoinnista.

Lue lisää

Katja Reina suunnitteli Tekijä-tapahtumalle uuden logon.

TEKIJÄ-tapahtuman logokilpailun voitti Katja Reina

Hämeenlinnassa ja Forssassa vuosittain toteutettavan TEKIJÄ-tapahtuman järjestäjät käynnistivät toukokuussa opiskelijoille suunnatun avoimen suunnittelukilpailun, jonka tavoitteena oli löytää tapahtumalle uusi ilme ja logo. Kilpailun tuomaristo valitsi voittajaksi Katja Reinan Laurea-ammattikorkeakoulusta. Kilpailu oli avoin kaikille opiskelijoille ja se herätti hyvin kiinnostusta keräämällä osallistujia eri opiskeluasteilta.

Lue lisää

Logokilpailu opiskelijoille - osallistu 28.5. mennessä

TEKIJÄ-tapahtuman järjestäjät käynnistävät avoimen suunnittelukilpailun, jonka tavoitteena on löytää tapahtumalle uusi ilme ja logo. Kilpailu on avoin kaikille opiskelijoille, opiskeluasteesta riippumatta.

Lue lisää

Kansainväliset verkostot

Kansainvälisellä kauppakamarijärjestöllä on laajat yhteydet verkostojensa kautta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Lue lisää

TEKIJÄ2017 – Työn ja tekijän kohtauspaikka 9.2. Kauppakeskus Goodmanissa

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma TEKIJÄ2017 toteutetaan tänä vuonna neljättä kertaa 9.2.2017 klo 11.00 – 16.30 Kauppakeskus Goodmanissa Hämeenlinnassa.

Lue lisää