Muut palvelut


YRITYSTEN RIKOSTURVALLISUUS 2017 – RISKIT JA NIIDEN HALLINTA -SELVITYS

Selvityksen tulokset antavat yritysjohtajille eväitä toimivaan riskienhallintaan. Yritysjohtajilla on hyvä mahdollisuus tutkia, mitä rieskienhallinnan keinoja eri toimialoilla toimivat yritykset käyttävät ja valita oman liiketoiminnan ja resurssien kannalta tarpeelliset keinot.

Tutustu selvitykseen tästä linkistä.

TIETOTURVAOPAS

Monissa yrityksissä otetaan käyttöön modernia tieto- ja viestintätekniikkaa ymmärtämättä täysin, että se edellyttää myös uudenlaisten riskien hallintaa. Keskuskauppakamarin julkaisemassa ja Kansainvälisen kauppakamarin tuottamassa tietoturvaoppaassa käsitellään näitä haasteita ja hahmotellaan, miten kaikenkokoiset yritykset voivat tunnistaa ja hallita tietoturvallisuusriskejä.

Lataa Keskuskauppakamarin tietoturvaopas tästä.

ANSIOMERKIT

Ansiomerkki on arvostettu huomionosoitus sitoutuneesta ja merkittävästä työstä. Saat Keskuskauppakamarin ansiomerkit jäsenhintaan. Lue lisää

KAUPPAKAMARIN KIRJASARJA

Kauppakamarin kirjasarja tarjoaa tietoa niin johtamistaidoista, henkilöstöhallinnosta, yritysjuridiikasta kuin taloushallinnostakin. Kauppakamarikauppaan

ESCROW - LÄHDEKOODIT VARMAAN TALTEEN

Turun kauppakamari toimii tietokoneohjelmien lähdekoodin talletuksesta vastaavana riippumattomana ja luotettavana escrow-agenttina. Palvelun käyttäminen on nimenomaan tietokone-ohjelmiston ostaneen yrityksen intressi. Palvelu nyt myös Hämeen kauppakamarin jäsenten käytettävissä.

WORLD CHAMBERS NETWORKIN GBX-LIIKEYHTEYSPALVELU

Kauppakamareiden liikeyhteyspalvelu Internetissä. Julkaise tietosi maailmanlaajuisesti.http://www.worldchambers.com/