Keskuskauppakamarin kultaiset elämäntyömerkit Heinolassa toimiville elinkeinoelämän vaikuttajille

Hämeen kauppakamari on päättänyt huomioida Keskuskauppakamarin kultaisella elämäntyömerkillä kolmea alueellaan toimivaa teknologiateollisuuden ja metsäteollisuuden vaikuttajaa tunnustuksena ansiokkaasta työstä Hämeen elinkeinoelämän hyväksi:

Osakas Heli Alanko, Weckman Steel Oy

Senior Advisor, hallituksen jäsen Kari Kiiskinen, Heinolan Sahakoneet Oy

Toimitusjohtaja Sakari Wallin, Suomen Kuitulevy Oy

"Keskuskauppakamarin myöntämät kultaiset elämäntyömerkit ovat merkittävä kunnianosoitus alueemme yritystoimintaa pitkäjänteisesti edistäneille henkilöille. Hämeen kauppakamarin luottamushenkilöinä Heli Alanko, Kari Kiiskinen ja Sakari Wallin ovat aktiivisesti vaikuttaneet alueemme elinkeinoelämän toimintaedellytyksiin”, korostaa Hämeen kauppakamarin puheenjohtaja Pekka Vihma.

”Osaamisella ja kokemuksella on tärkeä merkitys yrityksen kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten kannalta niin lähi- kuin kansainvälisillä markkinoilla”, Vihma toteaa.

Elämäntyömerkit luovutettiin Hämeen kauppakamarin hallituksen kokouksessa Heinolassa keskiviikkona 27.3.2019.

Lisätietoja:

Hämeen kauppakamarin puheenjohtaja Pekka Vihma, p. 0400 485 444

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen, p. 040 739 9303


Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Keski-Suomesta Kuhmoinen.