Jäsenyys

Kauppakamarin jäsenyys on kannattava sijoitus tulevaisuuteen, sillä kauppakamari on koko elinkeinoelämän yhteistyöorganisaatio.

Kauppakamarin jäsenyys tarjoaa

1. Laajan kontaktiverkoston

Verkostoitumalla luot kontaktit alueen yrityspäättäjiin ja saat mahdollisuuksia löytää uusia asiakkaita, kumppaneita ja osaajia.

2. Ajankohtaista koulutusta

Voit tarjota henkilöstöllesi ajankohtaisimmat kauppakamarin koulutukset edulliseen jäsenhintaan verotuksesta taloushallintoon ja johtamisesta markkinointiin. Lue lisää

3. Neuvontaa laki- ja veroasioissa

Saat maksutonta perusneuvontaa laki- ja veroasioissa. Lue lisää

4. Asiantuntijaverkoston käyttöönne

Verkostossamme on laaja joukko asiantuntijoita, jotka auttavat yrityksiä kehittämään toimintaansa. Lue lisää

5. Ajankohtaisia uutisia

Saat ensimmäisten joukossa lukea elinkeinoelämää ja yrityksiä koskevat uutiset jäsentiedotteista, oppaista ja selvityksistä sekä kauppakamari-kirjasarjan monipuolisista julkaisuista.

6. Mielenkiintoisia tapahtumia ja näkyvyyttä

Kauppakamarin tilaisuuksissa, julkaisuissa ja koulutuksissa sekä kauppakamariverkko.fi –palvelussa saat arvokasta valtakunnallista näkyvyyttä ja kontakteja yrityksellesi. Finncham-verkoston ja World Chambers Networkin kautta saat maailmanlaajuiset yhteydet.

7. Työkaluja kansainvälistymiseen

Kauppakamarit antavat tukea ja rohkaisevat kaikenkokoisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään.
Kun yrityksesi haluaa kansainvälistyä, saat meiltä ajantasaista markkinatietoa ja löydät kauttamme laajat verkostot Suomessa ja maailmalla.

8. Asiakirjapalveluita kansainväliseen kauppaan

Kauppakamarit myöntävät ja vahvistavat kansainvälisessä kaupassa tarvittavia ulkomaankaupan asiakirjoja ja saat myös 50 %:n alennuksen ATA Carnet –tulliasiakirjasta. Voit tilata kansaivälisestä kauppakamarista sopimuspohjia ja oppaita avuksi sopimusten laadintaan. Kauppakamarin jäsenenä saat 5% alennuksen.

9. Vaikuttamismahdollisuuksia elinkeinoelämään

Kauppakamarin ainutlaatuisten ja monipuolisten verkostojen avulla voit vaikuttaa elinkeinoelämän kehittymiseen niin alueellisesti kuin kansallisesti. Kauppakamarin luottamustehtävät tarjoavat vaikuttamisen mahdollisuuksia yrityksesi edustajille. Lue lisää

10. Edullisemmat jäsenetuhinnat

Jäsenenä saat alennusta koulutuksista, Keskuskauppakamarin ansiomerkeistä, asiantuntijatapahtumista, ulkomaankaupan asiakirjoista ja kauppakamarin julkaisuista. Voit hankkia yrityksesi kirjastoon tuoreet ja luotettavat ammattikirjat Kauppakamarikaupasta tai ottaa käyttöösi sähköisen Kauppakamaritietoverkkopalvelun, josta löydät aina ajantasaisen tiedon mm. työsuhde-, vero-, kirjanpito- ja palkka-asioissa.

Jäsenlogo