Hämeen kauppakamarin valiokuntavideot käynnistyivät

(Kuva: Pixhill.com / Teuvo Salmenjoki)

Hämeen kauppakamari on käynnistänyt valiokuntien Ajankohtaista tänään -ohjelmasarjan ja ensimmäisenä nauhoitettiin Teollisuusvaliokunnan video. ”Meillä on seitsemän valiokuntaa, joissa on mukana alueemme elinkeinoelämän edustajia. Toteutamme jokaisen valiokunnan toimesta keskusteluohjelmia ajankohtaisista asioista mielenkiintoisten asiantuntijoiden kera. Videoita voidaan hyödyntää myös yritys- ja oppilaitosyhteistyössä”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Hämeen kauppakamarin Teollisuusvaliokunta aloitti ohjelmasarjan, jossa studiovieraat keskustelevat muovin tulevaisuudesta, hyödyntämisestä ja kierrättämisestä vastuullisesti. Ohjelmassa keskustelevat Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä, Fazer Leipomot Oy:n pakkauskehityspäällikkö Piia Soininen-Tengvall ja Wiitta Oy:n toimitusjohtaja Wille Viittanen, joka on myös Teollisuusvaliokunnan puheenjohtaja.

Ohjelma on katsottavissa Hämeen kauppakamarin YouTube-kanavalla sekä myöhemmin Hämeen kauppakamarin kotisivuilla. Ajankohtaista tänään -ohjelmasarjan isäntänä toimii Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

”Syksyn aikana pyrimme nauhoittamaan ajankohtaiset videot myös kuuden muun valiokuntamme eli Aluesuunnittelu- ja logistiikka-, Digi-, Laki- ja finanssi-, Kaupan ja palvelualan, Osaamis- sekä Matkailuvaliokunnan toimesta. Koronan myötä olemme kehittäneet toimintatapojamme ja tämä on yksi osoitus siitä, miten digitaalisuutta voidaan hyödyntää toiminnassamme”, Eerikäinen toteaa.


Lisätietoja: Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen, p. 040 739 9303
​​​​​​​


Katso Teollisuusvaliokunnan video Hämeen kauppakamarin YouTube-kanavalta:

Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Keski-Suomesta Kuhmoinen.