Hämeen alueen johtaja, vaikuta tulevaisuuden tekijöihin ja anna nuorelle mahdollisuus tutustua johtamistyöhön

Kauppakamarien, nuorkauppakamarien ja YES-verkoston Tuhat nuorta johtajaa -kampanjassa nuori osallistuu johtajan todelliseen työpäivään ja hänellä on mahdollisuus seurata johtajan arkea. Kampanja polkaistiin käyntiin viime viikolla useilla eri paikkakunnilla ja mukana oli 150 johtaja-opiskelijaparia.

Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen. Johtajalla on puolestaan mahdollisuus haastaa itsensä sekä antaa nuorelle arvokas kokemus, millaisia johtajuuden taitoja työelämässä tarvitaan.

Hämeessä johtaja-opiskelija -työpäivä toteutetaan syksyllä, jolloin kampanja huipentuu myös valtakunnallisesti täyteen toteutukseen. Hämeen alueella tavoitteena on saada 100 johtaja-opiskelijaparia, jolla kerrytetään valtakunnallisen kampanjan tuhannen osallistujan tavoitetta.

Hämeen kauppakamari ja alueen Nuorkauppakamarit kutsuvat mukaan kaikki johto- ja esimiestehtävissä tai projektien vetovastuussa toimivat henkilöt tarjoamaan nuorille mahdollisuuden kokea päivä johtajana.

Hämeessä syksyn Tuhat nuorta johtajaa -kampanja on viikolla 46 (13.-17.11.2017).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://1000nuortajohtajaa.fi/

Kampanjaan osallistuvien haastattelupyynnöt:

Hämeen kauppakamari
Kehityspäällikkö Mirja Ojantausta, mirja.ojantausta(at)hamechamber.fi
puh. 044 329 6654

Forssan Seudun Nuorkauppakamari
Projektipäällikkö Hanna Hutka-Ojanen, hanna.hutka-ojanen(at)outlook.com
puh. 040 502 4417

Heinolan Nuorkauppakamari
Projektipäällikkö Sonja Karlsson, sonja.karlsson77(at)gmail.com
puh. 044 056 8960

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari
Projektipäällikkö Pauliina Hirviniemi, pauliina.hirviniemi(at)gmail.com
puh. 050 566 0920

Lahden Nuorkauppakamari
Projektipäällikkö Riikka Kojo, riikka.kojo(at)herasto.fi
puh. 040 518 4108


Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Keski-Suomesta Kuhmoinen.