Hallitusammattilaiset tarjoavat maksutonta kriisineuvontaa yrityksille

Hämeen kauppakamari ja Hämeen Hallituspartnerit ry tarjoavat keskusteluapua ja jäsenistönsä asiantuntemuksen alueen yritysten käyttöön koronakriisin aiheuttamissa haasteissa. ”Tukipalveluun on jo lyhyessä ajassa ilmoittautunut yli 30 erittäin kokenutta muun muassa laki- ja rahoitusalan asiantuntijaa, jotka tarjoavat ensiapuna neuvontaa ja mahdollisuutta keskustella yrityksen ongelmatilanteista”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Kokeneet elinkeinoelämän hallitusammattilaiset ja asiantuntijat ovat valmiita antamaan neuvoja muun muassa sopeuttamistoimista, rahoitusjärjestelyistä tai vaikka avaamaan keskustelua uusista visioista ja liiketoimintamahdollisuuksista. Asiantuntijat auttavat myös ohjaamaan yrittäjiä eri yritystukiorganisaatioiden palveluiden piiriin.

”Palvelu on maksutonta ja on avoin kaikille Kanta- ja Päijät-Hämeessä toimiville yrityksille ja yrittäjille. Vastaamalla muutamiin tarkentaviin kysymyksiin hallitusammattilaiset ja asiantuntijat ottavat yhteyttä viestin jättäneisiin”, kertoo Eerikäinen


Yritykset ja yrittäjät voivat jättää viestin tukipalveluun tästä linkistä.