Haulla löytyi 3 tulosta


(Kuva: Poliisi, Mika Pakarinen)

Yrityksiin kohdistuva rikollisuus on ollut viime vuosina tasaisessa kasvussa, ja iskut ovat päivä päivältä ovelampia – ja usein myös tuottoisampia. Varas vaanii entistä useammin verkossa ja useimmiten heikko lenkki löytyy työpöydän tai kiireessä avatun mobiililaitteen takaa.

Lue lisää

Kuvassa alhaalla vasemmalla yrittäjäpariskunta Johanna ja Jani Pakarinen. Kuvassa oikealla Ukrainan Suomen-suurlähettiläs Olga Dibrova, Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen ja Johanna Pakarinen.

Johanna Pakariselle rautainen ansiomerkki

Keskuskauppakamari on myöntänyt Hämeen kauppakamarin hakemuksesta rautaisen ansiomerkin Lahden Nastolassa toimivalle yrittäjä Johanna Pakariselle. “Keskuskauppakamarin myöntämä rautainen ansiomerkki on kunnianosoituksemme Johanna Pakariselle erittäin poikkeuksellisesta ja pyyteettömästä toiminnasta ukrainalaisten pakolaisten auttamisessa. Haluamme tällä huomionosoituksella antaa täyden tunnustuksemme hänen vapaaehtoistyöstään”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Lue lisää

Supplies & Help for Ukrainians Lahti / Päijät-Häme Pop-Up-Center avautuu sunnuntaina 20.3.2022

Hämeen kauppakamarin jäsenyrityksen Metallisorvaamo A. Pakarinen Oy:n yrittäjät Johanna ja Jani Pakarinen keräävät uusia ja uudenveroisia tavaroita Ukrainasta sotaa pakeneville.

Lue lisää