Nethit avasi verkkoon Kauppojenkaupan

"Asioimalla Kauppojenkaupassa kuluttajat voivat myös tukea suomalaisia yrittäjiä ja kotimaista verkkokauppaliiketoimintaa", toteaa Nethitin toimitusjohtaja Jari Anufrijeff.

Forssalainen verkkokauppojen sekä toiminnanohjaus- ja kassajärjestelmien toimittaja Nethit Systems Ltd Oy on tuonut markkinoille uuden kotimaisen vaihtoehdon globaaleille verkkokauppajäteille. ”Kauppojenkauppa.fi on uusi myyntikanava verkkokauppiaille ja suuren valikoiman verkkokauppakeskittymä kuluttajille. Kauppojenkauppa.fi:ssä on tällä hetkellä yli 200 000 tuotetta ja määrä kasvaa jatkuvasti”, kertoo Nethitin toimitusjohtaja Jari Anufrijeff.

Nethitin tavoitteena on kasvattaa Kauppojenkaupasta Suomen ylivoimaisesti suurin ja suosituin kauppapaikka. Suuren valikoiman ansiosta kävijät voivat vertailla eri tuotteita ja niiden hintoja vaivatta. Kauppojenkaupan mega outletissa on tällä hetkellä yli 50 000 tarjoustuotetta.

Anufrijeff korostaa, että Kauppojenkauppa ei ole kaupan osapuoli, vaan ostaessaan asiakas asioi suoraan myyvän kauppiaan järjestelmässä kunkin kauppiaan omilla toimitusehdoilla.

Hakukone suomalaisille verkkokaupoille ja kivijalkaliikkeille

Kauppojenkauppa toimii myös hakukoneena, jonka kautta kuluttajat voivat etsiä verkkokauppoja ja kivijalkaliikkeitä.

”Yli 70 prosenttia hakukonetta käyttävistä kuluttajista etsii ensisijaisesti ostospaikkaa kivijalasta. Kauppojenkaupan laaja tuotevalikoima ja kauppiaskunta tarjoavat loistavan alustan palveluiden ja tuotteiden myyntipisteiden kartoittamiseen”, Anufrijeff kertoo.

Asioimalla Kauppojenkaupassa kuluttajat voivat myös tukea suomalaisia yrittäjiä ja kotimaista verkkokauppaliiketoimintaa. ”Kotimaisuus on yhä tärkeämpi arvo monille kuluttajille. Kauppojenkaupan yhtenä tehtävänä onkin toimia kilpailukeinona ulkomaisia verkkokauppajättejä vastaan, jotka valtaavat jatkuvasti yhä enemmän jalansijaa kotimaisilta verkkokauppiailta.”

Kuluttajan näkökulmasta kotimaisuus tuo myös helppoutta ostamiseen. ”Mahdollisessa ongelma- tai palautustilanteessa kuluttaja voi olla yhteydessä suoraan tuotteen myyneen kauppiaan asiakaspalveluun ja asioida suomeksi. Kauppojenkaupasta ostettaessa kuluttaja ei joudu myöskään asioimaan tullin kanssa, sillä kaikki Kauppojenkaupan verkkokauppiaat toimivat Suomessa”, Anufrijeff toteaa.


Kauppojenkauppa.fi >>>