LeikkiSet laajentaa uusille markkinoille

Uusi osakkuusyhtiö Folklek Ab aloitti toimintansa toukokuussa Ruotsissa.

Forssalainen LeikkiSet Oy on vakiinnuttanut leikki- ja ulkoliikuntapaikkarakentamisessa vahvan aseman Suomen markkinoilla. Alan nopeimmin kasvaneena edelläkävijänä yrityksellä on paljon annettavaa myös muille markkinoille ja siksi LeikkiSet on perustanut Folklek Ab osakkuusyhtiön Ruotsiin.

Folklek Ab starttasi toukokuussa 2021 ja sen johtohahmoina Ruotsissa toimivat alan tunnetut tekijät Katja Skånér ja Johan Hedengren. Skånér siirtyy Lappset Sweden AB toimitusjohtajan paikalta Folklek AB toimitusjohtajaksi ja Hedengren siirtyy Lappset Sweden AB myyntipäälliköstä Folklek AB:n myyntijohtajaksi.

"Tunnemme että olemme tekemässä jotain suurta. Vaikka yrityksemme onkin vielä pieni, on meillä suuri sitoumus alaan ja asiakkaisiimme. Olemme seuranneet LeikkiSetin kasvua ja markkinalähtöistä toimintatapaa ihaillen, joten meille oli selvä, että halusimme lähteä yhteistyöhön Ruotsissa nimenomaan heidän kanssaan. Yhdessä LeikkiSetin kanssa pystymme vastaamaan Ruotsin tiukkoihin ympäristö, kestävyys- ja turvallisuusvaatimuksiin sekä tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa monella tapaa", iloitsee Folklek AB toimitusjohtaja Katja Skånér.

LeikkiSet on uuden yhtiön suurin osakas ja sekä Katja että Johan ovat myös merkittäviä osakkaita uudessa yhtiössä. LeikkiSetillä yhteistyötä on viety eteenpäin osaavalla tiimillä. LeikkiSetin liiketoimintapäällikkö Jussi Niskala on erityisen tyytyväinen lopputulokseen.

"Laajentaminen Ruotsiin avaa meille uusia mahdollisuuksia."

"Olemme jo muutaman vuoden suunnitelleet laajentumista Ruotsiin. Kun tapasimme Katjan ja Johanin, olimme vakuuttuneita suunnitelman onnistumisesta. Heidän ammattitaitonsa, kokemuksensa ja innokkuutensa tuntui sopivan yhteen LeikkiSetin kanssa, joten olisi ollut lähes mahdotonta olla tarttumatta tilaisuuteen. Meillä on vielä paljon kasvupotentiaalia Suomessa, mutta LeikkiSetin osaaminen menee tietyllä tapaa hukkaan vain yhdellä markkina-alueella. Laajentaminen Ruotsiin avaa meille uusia mahdollisuuksia ja niistä olemme erityisen innoissamme. Katjan ja Johanin kanssa on ollut miellyttävä suunnitella uusia kehitysideoista sekä Ruotsin että Suomen markkinoille ja siksi odotammekin paljon tältä yhteistyöltä", Niskala hehkuttaa kollegoitaan.