Lahtelainen Oakhill Group laajentaa toimintaansa Kymenlaaksoon

Oakhill Groupin yhtiöt Oakhill Oy ja Tammi Digital Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan Jaloin Oy:n digitaalisen suunnittelutoimiston kanssa. Jaloin (entiseltä nimeltään Design Funnypurple) on kouvolalainen digi- ja mainostoimisto, joka on toteuttanut lähes 100 verkkosivustoa ja lukuisia verkkokauppoja mikro ja pk-yrityksille. Liiketoimintakaupan myötä Jaloin Oy:n yrittäjä Laura Jalonen siirtyy Oakhillin palvelukseen projektipäällikön tittelillä elokuun 2021 alusta.

Tammi Digitalin vastuulle siirtyy Jaloin Oy:n asiakkaiden verkkopalveluiden tekninen ylläpito ja jatkokehitys. Oakhill taas vastaa jatkossa Jaloin asiakkaiden markkinointiviestinäpalveluista.

Laura Jalonen on markkinoinnin ja verkkopalveluiden monialaosaaja ja tunnettu alan vaikuttaja. Laura on muun muassa ollut ylläpitäjänä WordPress/WooCommerce/Suomi Finland -Facebook-ryhmässä jo useamman vuoden ajan.

"Olen erittäin innoissani Lauran liittymisestä Oakhilliin. Hänen osaamisensa niin digitaalisista alustoista kuin visuaalisesta suunnittelusta on täydellinen kombinaatio ja vahvistaa entisestään meidän osaavaa ulkoistetun markkinointiviestinnän asiantuntijatiimiä", kertoo Oakhillin perustaja ja toimitusjohtaja Marika Mesimäki.

"Odotan innolla työskentelyä Oakhill Groupin tiimin kanssa. Yrityksen arvot ja toimintatavat ovat samanlaiset kuin minulla omassa yritystoiminnassani ja tuntuu hyvältä yhdistää voimat. Uskon, että pystymme yhdessä viemään asiakkaidemme markkinointia entistä laadukkaammalle tasolle", iloitsee Laura Jalonen.

Oakhill Group on kokeneiden digi- ja markkinointiammattilaisten perustama lahtelainen konserni, johon kuuluvat yritykset kasvavat kannattavasti.

”Jaloin Oy:n liiketoimintojen liittäminen osaksi Oakhillin kokonaisuutta tukee mainiosti visiotamme laajentumisesta valtakunnalliseksi toimijaksi. Suomessa on paljon pieniä ja ammattimaisia digitoimistoja, jotka kuitenkin ovat usein liian pieniä pärjäämään yksin kasvavassa kilpailussa. Osana Oakhill Groupia pystymme tarjoamaan monipuolisen palvelutarjontamme kustannustehokkaasti niin mikroyrittäjille kuin suuremmillekin pk-yritysten ja julkisen sektorin asiakkaille”, kertoo Oakhill Group yhtiöiden perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Manu Mesimäki.