Delva laajentaa metallitulostuksen konepuistoaan

Delvan toimitusjohtaja Jarmo Kastell (oikealla) ja Tamsparkin toimitusjohtaja Jussi Tammisalo allekirjoittivat laitehankintasopimuksen Alihankintamessujen avajaispäivänä Tampereella.

Hämeenlinnalainen Delva Oy jatkaa koneinvestointiensa sarjaa ja tarjoaa entistä vahvempaa kumppanuutta teollisuuden uudistamiseen metallin 3D-tulostusta hyödyntämällä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Sopimus konehankinnasta allekirjoitettiin Tampereen Alihankintamessuilla.

Vuonna 2017 perustettu yritys Delva Oy hankki ensimmäiset jauhepetiteknologialla toimivat EOS GmbH:n tulostimensa ja aloitti metallitulostamisen kaksi vuotta sitten. Delvan toimitusjohtaja Jarmo Kastell kertoo metallitulostuksen ottavan hyvin jalansijaa perinteisten valmistusmenetelmien rinnalla ja kapasiteetin kasvattamisen olevan tärkeä askel yrityksessä. “Delvan materiaalivalikoima on Suomen laajin ja tarjoaa teollisuudelle uusia mahdollisuuksia rakentaa ratkaisujaan äärimmäisiinkin olosuhteisiin. Useiden koneiden avulla palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja luotettavasti”, sanoo Kastell.

Delvan valinta on johtavan laitevalmistajan EOS GmbH:n tulostin M290. “Päätöksemme perusta on EOS:n etumatka laitteistojen kehityksessä ja erityisesti vahvuus, jonka materiaalitutkimukseen ja kehitykseen keskittyvä EOS Turku tarjoaa. Delvan ytimenä on osaaminen sekä sen jatkuva kehittäminen. Yhteistyö EOS:n kanssa on saumatonta. Toimimme asiakkaan tarpeista lähtien, ja tulemme myös jatkossa tekemään mahdottomasta mahdollista, kun asiakkaiden tarpeet niin edellyttävät. Tässä EOS on paras kumppani”, toteaa Delvan teknologiajohtaja Markku Lindqvist.

Delva on kokenut asiantuntija ja kumppani teollisessa metallin 3D-tulostuksessa. Yritys tarjoaa pintaa syvemmälle menevää kehittämistä optimaalisten ratkaisujen löytämiseksi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Metallin 3D-tulostus, joka tunnetaan myös metallin lisäävänä valmistuksena, tuo uuden ulottuvuuden valmistustekniikoihin ja mahdollistaa täysin uudenlaisia rakenteita ja ratkaisuja. Lisätietoja Delvasta >>>