Liikesivistysrahaston uusi Hämeen aluetoimikunta on perustettu

Liikesivistysrahaston Lahden ja Hämeenlinnan toiminta-alueet on Kannatusyhdistyksen hallituksen päätöksen mukaisesti yhdistetty uudeksi Hämeen aluetoimikunnaksi. Aluetoimikuntien yhdistämisellä tavoitellaan aiempaa suurempaa hyötyä Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopisto LUTin ja Hämeen ammattikorkeakoulun tarjoamasta tutkimus- ja kehittämispotentiaalista alueen elinkeinoelämälle sekä samalla Liikesivistysrahaston jäsen- ja varainhankinnalle.

Hämeen aluetoimikunnan järjestäytymiskokouksessa 7.6.2021 aluetoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Jukka Anttonen (toimitusjohtaja, Lahden Talot Oy), varapuheenjohtajaksi Katri Pietilä (pankinjohtaja, Nordea), sihteeriksi KTL Ulla Weijo sekä jäseniksi Jussi Eerikäinen (toimitusjohtaja, Hämeen kauppakamari) ja Petri Korteniemi (toimitusjohtaja, Yrityskoulutus Oy).

Liikesivistysrahasto on toiminut kauppatieteellisen tutkimuksen ja osaamisen suunnan antajana vuodesta 1919 lähtien. Yhdistys syntyi edistämään itsenäistyneen Suomen elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin kasvua. Koko historiansa aikana Liikesivistysrahasto on tukenut kauppatieteellisen tutkimuksen edelläkävijöitä ja uusia avauksia yli sadalla miljoonalla eurolla.