Hämeen kauppakamari valittiin Vuoden kauppakamariksi

Keskuskauppakamari palkitsee Vuoden kauppakamarin ja Vuoden kauppakamarilaisen esimerkillisestä ja ansiokkaasta työstä kuluvan vuoden ajalta. Tänä vuonna Vuoden kauppakamariksi valittiin Hämeen kauppakamari.

Hämeen kauppakamarin valintaa Vuoden kauppakamariksi perusteltiin esimerkillisellä suoriutumisella jokaisella yhdessä sovitulla mittarilla. Kauppakamariryhmän yhteiset mittarit liittyvät muun muassa medianäkyvyyteen, vaikuttamistyöhön, jäsenkehitykseen sekä taloudellisiin tunnuslukuihin.

”Hämeen kauppakamari on tehnyt erittäin ansiokasta ja pitkäjänteistä työtä hämäläisyritysten kilpailukyvyn ja kasvun eteen. Meillä kaikilla on paljon opittavaa Hämeen kauppakamarilta”, sanoo Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Hämeen kauppakamarissa tunnustus hyvästä työstä on otettu vastaan suurella ilolla.

“Tunnustus on myös tärkeä huomionosoitus alueemme kilpailukyvyn puolesta tekemästämme työstä, jossa korostuvat oppilaitosyhteistyö ja osaavan työvoiman turvaaminen koko alueellamme tulevaisuudessa”, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Vuoden kauppakamarilaiseksi valittiin Susanna Keskinen Tampereen kauppakamarista. Palkinnot myönnettiin Kauppakamaripäivillä Lappeenrannassa 11.11.2021.

Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Pirkanmaalta Kuhmoinen.