Hämeen kauppakamari lahjoitti kirjoja lapsipotilaille

ToimitusjohtajaJussi Eerikäinen

Hämeen kauppakamari hankki 80 lastenkirjaa lapsipotilaita varten pieneltä paikalliselta kustantamolta. ”Halusimme 80-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi muistaa Kanta-Hämeen keskussairaalan ja Päijät-Hämeen keskussairaalan lapsipotilaita, ja päätimme lahjoittaa molemmille sairaaloille 40 lastenkirjaa luettavaksi lasten kanssa hoitojakson aikana. Hoitaja voi myös luovuttaa kirjan lapselle kotiutumispäivän iloksi”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Hämeen kauppakamarin lahjoittamat kirjat on luovutettu Kanta-Hämeen keskussairaalalle marraskuun lopulla ja Päijät-Hämeen keskussairaalalle 16.12. Lastenkirjan tekijät ovat Merkityskirjat Oy:n Terhi Kangas ja Anna Aalto. Hauskat, mutta kasvatuksellisesti tärkeät lastenkirjat ilahduttavat toivottavasti saajiaan.

Kangas ja Aalto ovat tehneet jo kokonaisen trilogian lastenkirjoja, joten sairaaloille lahjoitetuissa kirjoissa on kaikkiaan kolme erilaista kirjaa. Kirjoilla tuetaan muun muassa Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaa.


Lisätietoja: Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen, p. 040 739 9303


Hämeen kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaedellytyksiä ja vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Lisäksi Hämeen kauppakamari edistää alueensa yritysten verkostoitumista ja yhteistyötä sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa, palveluja ja kontakteja. Hämeen kauppakamarin toiminta-alueeseen kuuluvat Päijät-Hämeen maakunta, Kanta-Hämeen maakunnasta Hämeenlinnan ja Forssan seutukunnat sekä Keski-Suomesta Kuhmoinen.