Hämeen alueelle uusia hallitusammattilaisia

Hallitustyöskentelyn osaamista mittaava Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-tutkinto järjestettiin marraskuussa. ”HHJ-tutkinto järjestettiin 16.11. neljättä kertaa etänä. Hämeen kauppakamarin alueelta tutkinnon läpäisi 13 henkilöä, joista yhdeksän on Päijät-Hämeestä ja neljä henkilöä Kanta-Hämeestä”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen. Kauppakamari onnittelee tutkinnon suorittaneita.

HHJ-tutkinnon suorittaneet Hämeen kauppakamarin alueella:

Hallintopäällikkö Paula Hallaneva, Verkonrakentaja Wire Oy, Parola
Toimitusjohtaja Antti Hartman, HögforsGST Oy, Nastola
Tiimipäällikkö Anastasia Kanervisto, Linnan Kehitys Oy, Hämeenlinna
Kehityspäällikkö Denis Mustonen, Lahden kaupunki, Lahti
Toimitusjohtaja Hannu Mustonen, Aqua Palvelu Oy, Lahti
Verkkopäällikkö Harri Mäki-Saari, Lahti Energia Oy, Lahti
Kehittäjä; yritys- ja kaupunkikehitys Pia Niemikotka, Linnan Kehitys Oy, Hämeenlinna
Toimitusjohtaja Matti Pietilä, Finlandia Kirja Oy, Lahti
Talous- ja hallintopäällikkö Pekka Sahlberg, Kiertokapula Oy, Hämeenlinna
Toimitusjohtaja Hanna Salmi, Startex Oy, Hollola
Toimitusjohtaja Teemu Sarhemaa, OP Järvi-Häme, Vääksy
Elinkeinopäällikkö Miikka Venäläinen, Lahden kaupunki, Lahti
Toimitusjohtaja Heta Vihervirta-Vuontelo, Päijät-Hämeen Yrittäjät, Lahti

Lisäksi Hämeen kauppakamarin HHJ-kurssin käyneistä tutkinnon suoritti Haltija Group Oy:n myynti- ja viestintäjohtaja Maarit Lepén Espoosta.

HHJ-tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimikettä. ”Tutkinnon on Hämeen kauppakamarin alueella tähän mennessä suorittanut yli 430 hallitusammattilaista. Ennen kuin tutkintoon voi osallistua on suoritettava Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssi. Seuraava HHJ-kurssimme järjestetään 17.02.2022 alkaen Lahdessa. Lisäksi järjestämme Hämeenlinnassa 10.-11.2. HHJ-puheenjohtajakurssin, johon osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista”, Eerikäinen kertoo.

HHJ-kurssi ja sen teemakoulutukset ovat koronan vuoksi siirtyneet osittain verkkoon, ja kurssien samoin kuin HHJ-tutkinnon sähköisiä toteutuksia kehitetään aktiivisesti lähikoulutusten rinnalla.

Tampereen kauppakamari ja Hallituspartnerit ry järjestävät tutkinnon kolme kertaa vuodessa. Seuraava tutkinto järjestetään etänä 30.3.2022 ja ilmoittautuminen alkoi 8.12.2021.


​​​​​​​