Hämeen kauppakamarin valiokuntavideot käynnistyivät

(Kuva: Pixhill.com / Teuvo Salmenjoki)

Hämeen kauppakamari on käynnistänyt valiokuntien Ajankohtaista tänään -ohjelmasarjan ja ensimmäisenä nauhoitettiin Teollisuusvaliokunnan video. ”Meillä on seitsemän valiokuntaa, joissa on mukana alueemme elinkeinoelämän edustajia. Toteutamme jokaisen valiokunnan toimesta keskusteluohjelmia ajankohtaisista asioista mielenkiintoisten asiantuntijoiden kera. Videoita voidaan hyödyntää myös yritys- ja oppilaitosyhteistyössä”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Hämeen kauppakamarin Teollisuusvaliokunta aloitti ohjelmasarjan, jossa studiovieraat keskustelevat muovin tulevaisuudesta, hyödyntämisestä ja kierrättämisestä vastuullisesti. Ohjelmassa keskustelevat Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä, Fazer Leipomot Oy:n pakkauskehityspäällikkö Piia Soininen-Tengvall ja Wiitta Oy:n toimitusjohtaja Wille Viittanen, joka on myös Teollisuusvaliokunnan puheenjohtaja.

Ohjelma on katsottavissa Hämeen kauppakamarin YouTube-kanavalla. Ajankohtaista tänään
​​​​​​​-ohjelmasarjan isäntänä toimii Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

”Syksyn aikana pyrimme nauhoittamaan ajankohtaiset videot myös kuuden muun valiokuntamme eli Aluesuunnittelu- ja logistiikka-, Digi-, Laki- ja finanssi-, Kaupan ja palvelualan, Osaamis- sekä Matkailuvaliokunnan toimesta. Koronan myötä olemme kehittäneet toimintatapojamme ja tämä on yksi osoitus siitä, miten digitaalisuutta voidaan hyödyntää toiminnassamme”, Eerikäinen toteaa.​​​


Katso Teollisuusvaliokunnan video Hämeen kauppakamarin YouTube-kanavalta: