HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminenYksi hallituksen ydintehtävistä on varmistaa, että yrityksellä on selkeä strategia. Yrityksen tulokseen hallituksen vahvistama strategia vaikuttaa kuitenkin vain siltä osin, kuin se toteutuu käytännössä. Hallitus pystyy omalla toiminnallaan vaikuttamaan olennaisesti siihen, miten strategia saadaan muuttumaan tuloksiksi.

Hallitus ja strategian toteuttaminen on HHJ-tuoteperheen uusi aktiivinen ja vuorovaikutteinen valmennustilaisuus, joka koostuu ennakkotehtävistä, alustuksista, yksilö- ja ryhmätehtävistä sekä osallistujia aktivoivista keskusteluista. Valmennukseen osallistuminen kirkastaa osallistujille hallituksen mahdollisuudet, roolin ja tehtävät strategian toteuttamisessa. Koulutuspäivä lisää osallistujien ymmärrystä ihmisiin vaikuttamisen merkityksestä strategian toteuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä ja antaa käytännön esimerkkien ja case harjoitusten kautta konkreettisia keinoja strategian toteuttamiseen hallitustyön kautta.

Aika: 5.6.2019 klo 9-16 (aamukahvit ja ilmoittautuminen klo 8.30 alkaen)
Paikka: LAHTI, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14


SISÄLTÖ

klo 8.45-9 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
klo 9
-Omat kokemukset strategian toteutumisesta
-Miksi strategiat eivät toteudu?
-Mitä ovat muutostahto ja muutosvastarinta?
-Strategian toteuttamisen keinot
-Toteutumista tukeva strategiaprosessi
-Strategia itse toteutumista tukevana tai estävänä tekijänä
-Johtamisjärjestelmän hyödyntäminen strategian toteuttamisessa
-Erityishuomiota vaativat asiat: Lähtökohdat, viestintä,muutostahto, esimiestyö, tavoitteet ja palkitseminen
klo 16 Tilaisuus päättyy

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii Managing Partner, HHJ PJ IsmoSalminen, Value Business Advisors Nordic Oy.

Osallistumismaksu:
KESÄTARJOUS: Kauppakamarin jäsenetuhinta 480 € + alv 24 %,normaalihinta 795 € + alv 24 %. Maksuun sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittautuminen:
Kurssille ilmoittaudutaan valtakunnallisen HHJ-rekisterin kautta osoitteessa www.hhj.fi viimeistään 29.5. mennessä. Rekisteröidy ensin palveluun. Kun rekisteröityminen on kunnossa, kirjaudu palveluun ja ilmoittaudu haluamaasi koulutukseen. Kun ilmoittautuminen on onnistunut, saat sähköpostiisi tiedon hyväksymisestä kurssille.