3.11.2020 striimi: Johtamisen ajankohtaispäivä

Johtamisen ajankohtaispäivässä kuullaan jälleen valovoimaisia puhujia ja hienoja kasvutarinoita! Päivän aikana julkistetaan myös Ilmianna Vuoden 2020 Hyvä Johtaja finalistit ja voittajat. Tilaisuuden juontaa toimittaja Peter Nyman.

Päivämäärä: 3.11.2020 11:00:00 - 3.11.2020 16:00:00

Sijainti: Omalta koneelta, Striimi


Johtamisen ajankohtaispäivässä kuullaan jälleen valovoimaisia puhujia ja hienoja kasvutarinoita!

Mukana ovat tällä kertaa mm. KTT, ex-kymmenottelija ja toimitusjohtaja Sami Itani kertomassa huippujohtamisen eväistä. Lisäksi kuulemme Ideanin kasvutarinan perustajiin kuuluvan Jesse Maulan johtamis- ja designkokemuksia mm. Piilaaksosta, missä rakennetaan kilvan design-lähtöisiä organisaatioita - Jesse valottaa designin roolia organisaation strategisena resurssina ja johtajien työkaluna. Palkittu kasvuyritysjohtaja Noora Fagerström, Jungle Juice Barin perustaja, kertoo puolestaan upean tarinansa rohkeudesta, sinnikkyydestä ja yrittäjyydestä.

Kuulemme myös Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen katsauksen yritysten johtamisen nykytilaan ja tuleviin haasteisiin sekä Googlellakin käytössä olevan OKR-mallin kuvauksen Labroxin toimitusjohtaja Henri Soran kertomana.

Tilaisuuden juontaa toimittaja Peter Nyman.

Ohjelma:

Sami Itani: Aidosti humaanin johtamisen ja voiton maksimoinnin ristiriidan sovittaminen yrityselämässä

Jesse Maula: Design ja johtaminen - kokemuksia ja näkemyksiä kasvuyrityksistä

Noora Fagerström: Jungle Juice Bar – kasvutarina sinnikkyydestä & yrittäjyydestä

Juho Romakkaniemi: Yritysten johtamisen nykytila ja tulevat haasteet

Henri Sora: Strategia arkeen OKR-mallilla

Päivän aikana julkistetaan myös Ilmianna Vuoden 2020 Hyvä Johtaja finalistit ja voittajat. Äänestykseen voit osallistua täällä.

Osallistumismaksu: Jäsenetuhinta 390 € + alv 24 %, normaalihinta 590 € + alv 24 %

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle.