24.11.2020 webinaari: Power BI - datan visualisointi

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostunee datan visualisoinnista. Erityisesti koulutus sopii Power BI:n alkeet osaaville henkilöille, jotka haluavat oppia tekemään visuaalisesti näyttäviä ja helppokäyttöisiä raportteja.

Päivämäärä: 24.11.2020 14:00:00 - 24.11.2020 15:30:00

Sijainti: Verkkokoulutus omalta koneelta, Webinaari


Kenelle: Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostunee datan visualisoinnista. Erityisesti koulutus sopii Power BI:n alkeet osaaville henkilöille, jotka haluavat oppia tekemään visuaalisesti näyttäviä ja helppokäyttöisiä raportteja.
​​​​​​​
Kouluttaja: ​​​​​​​ Maija Andersson, Business Intelligence Expert, Pinja Group Oy

Tiesitkö, että 90% sisäistetystä tiedosta on visuaalista?

Datan visualisointi on helppoa - ja samalla ihan hirveän vaikeaa! Oikein valittu visuaali näyttää halutun tiedon selkeästi ja näyttääkin vielä kivalta; huonosti valittu kuvaaja voi taas pahimmillaan piilottaa tai vääristää dataa.

Mutta mistä sitten tietää pitäisikö visualisointiin käyttää taulukkoa, pylväsdiagrammia vai löytyisikö Power BI:n custom visuaaleista jotain sopivaa? Yksiselitteistä säännöstöä ei valitettavasti ole olemassa, mutta tässä koulutuksessa käydään kuitenkin läpi hyödyllisiä vinkkejä siihen, milloin mikäkin visualisointi on sovelias, miten ne kannattaa asetella raporttisivulle ja mistä lähteä liikkeelle värien käytön kanssa.

Webinaarissa läpikäydyt periaatteet sopivat kaikkeen raportointiin välineestä riippumatta. Esimerkeissä hyödynnetään Microsoftin Power BI -työkalua ja käydään myös jonkin verran läpi Power BI:n ominaisuuksia.

SISÄLTÖ

Johdanto

Tiedon visualisointi

  • Mitä on tiedon visualisointi
  • Visualisoinnin tavoitteet

Parhaita käytänteitä

  • Raporttien asettelu
  • Visuaalin valinta
  • Lisää visuaaleja Custom Visuals galleriasta
  • Visualisointien muotoilu
  • Käyttöliittymäominaisuudet
  • Värien käyttö
  • Teemojen käyttöönotto
  • Mobiilinäkymän visualisointi

Aikaa kysymyksille​​​​​​​

Webinaariin osallistuminen:
Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.
Live-verkkokoulutuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Hinta:
Jäsenetuhinta 180 €, hinta 280 €.
Hintoihin lisätään alv 24 %.​​​​​​​

Koulutus järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen kauppakamarin kanssa.

Ilmoittaudu webinaariin pe 20.11.2020 mennessä.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 040 455 5617 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Ilmoittaudu täältä