22.10. webinaari:
Visioiden ja strategioiden talousmallintaminen niin, että kassa kestää myös tulevaisuudessa

Visioiden ja strategioiden talousmallintaminen niin, että kassa kestää myös tulevaisuudessa -koulutuksessa käydään läpi niitä tekijöitä, jotka ovat taustalla vaikuttamassa strategian, investoinnin tai muun hankkeen taloudelliseen onnistumiseen. Koulutuksen ytimenä on talousmallinnusmenetelmä, jolla voidaan estimoida kohti tulevaisuutta.

Päivämäärä: 22.10.2020 09:00:00 - 22.10.2020 12:00:00

Sijainti: Omalta koneelta, Webinaari


Strategioiden ja investointien talousmallintaminen kompastuu yleensä kahdenkertaisen kirjanpitomatematiikan puuttumiseen.
Monien investointihankkeiden suunnittelu on tiimityötä. Strateginen ja operatiivinen suunnittelu ovat eri käsissä samoin kuin myös tekninen rakennesuunnittelu ja investointibudjettien laatiminen. Vaikka osaoptimoinnin näkökulmasta kaikki menisikin hienosti investointien rahoitussuunnittelua myöten, silti monesti budjetit ylittyvät ja aikataulut pettävät.

”Visioiden ja strategioiden talousmallintaminen niin, että kassa kestää myös tulevaisuudessa” -koulutuksessa käydään läpi niitä tekijöitä, jotka ovat taustalla vaikuttamassa strategian, investoinnin tai muun hankkeen taloudelliseen onnistumiseen. Koulutuksen ytimenä on talousmallinnusmenetelmä, jolla voidaan estimoida kohti tulevaisuutta niin pitkälle kuin vain halutaan. Koulutuksessa kuulet myös, miksi vain kassavirtanäkökulman avulla voidaan muodostaa ehyt aikajanakuva menneisyydestä nykyhetken kautta tulevaan.

Miksi osallistua koulutukseen?
1. Pääset eturivin paikalta oppimaan metodiikkaa, jolla strategiat ja visiot voidaan talousmallintaa niin, että myös yrityksen kassa kestää ne tulevaisuudessa!
2. Opit niitä tekijöitä, joita on kriittisen tärkeä huomioida investointi- ja strategiatavoitteiden (visioiden) talousmallintamisessa!
3. Opit kahdenkertaisen kirjanpitomatematiikan luonnonlain aukottomuuden investointi- ja strategiatavoitteiden (visioiden) talousmallintamisessa!
4. Yrityselämän case-esimerkkien avulla saat apuvälineitä siihen, miten soveltaa koulutuksessa esille tulleita asioita omassa organisaatiossasi eteenpäin katsottaessa!

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti omistajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmille.

OHJELMA
klo 8.45-9 liittyminen webinaariin

klo 9

Strategioiden, visioiden ja investointien talousmallintamisen kompastuskivet
• Mitä yhteistä on budjetit ja aikataulut ylittäneillä investoinneilla?
• Kahdenkertaisen kirjanpitomatematiikan aukoton luonnonlaki talousmallintamisessa

Kassavirtatulos visioiden, strategioiden sekä investointien talousmallintamisessa
• Miten kassavirtatuloksen avulla pystytään talousmallintamaan visioita, strategioita ja investointeja niin, ettei yrityksen kassa kuihdu tulevaisuudessa?

Investointien, strategioiden ja visioiden onnistumisen tekijät
• Miten saadaan reaaliaikainen seuranta talouden näkökulmaan?
• Kassavirtatuloksen toteumagraafi vs. etukäteen simuloitu kassavirtavisiograafi – Mitä nämä kertovat?

klo 12 webinaari päättyy

Osallistumismaksu:
Jäsenetuhinta 280 € + alv 24 %, hinta 405 € + alv 24 %. Laskutamme maksun jälkikäteen.

Lisätietoa webinaarista:
Koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, puh.040 455 5617 tai paula.ahokanto (at) hamechamber.fi

Ilmoittautuminen: ke 21.10. klo 12 mennessä