1.12.2020 Hämeenlinna:
​​​​​​​Kauppakamarin Tilinpäätös- ja veropäivä

Katsaus vuoden 2021 talousnäkymiin!
Vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma tarjoaa keskeiset lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina.

Päivämäärä: 1.12.2020 08:45:00 - 1.12.2020 16:00:00

Sijainti: HÄMEENLINNA, Sokos Hotel Vaakuna, Possentie 7, Hämeenlinna

Katsaus vuoden 2021 talousnäkymiin!

Vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma tarjoaa keskeiset lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina.

Tiedossa ovat jo luennoitsijat, alan kokeneet ja pidetyt asiantuntijat sekä heidän aihealueensa.

Henry Kampman
- Ajankohtaista kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä
- Yrityksen varojen hankinnan ja voitonjaon verokysymyksiä

Emmiliina Kujanpää
- Ajankohtaista verolainsäädännöstä
- Verotuksen ajankohtaista oikeuskäytäntöä

Mika Olli
- Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Päivän lopullinen ohjelma julkaistaan lähempänä tilaisuutta.

Asiantuntijat:

Johtava veroasiantuntija Emmiliina Kujanpää, Keskuskauppakamari.
Kujanpää on aikaisemmin toiminut kansainvälisen yritysverotuksen asiantuntijana KPMG:llä. Emmiliina on kiinnostunut erityisesti EU-oikeudellisista verokysymyksistä.

KHT Henry Kampman toimii Revisium Oy:n toimitusjohtajana. Henryn pääasiallinen työ muodostuu pk-yritysten tilintarkastustehtävistä lähes 20 vuoden ajalta useilla eri toimialoilla toimivien yritysten parista. Hänellä on myös pitkäaikainen kokemus tilinpäätöksiin ja niiden liittyvien kysymysten kouluttamisesta taloushallinnon ammattilaisille. Kouluttajan saamissa palautteiden perusteella koulutustilaisuudet ovat olleet hyvin käytännön läheisiä, ajankohtaisiin asioihin pureutuvia ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.

KTM Mika Olli on työskennellyt Helsingin seudun kauppakamarissa veroasiantuntijana vuodesta 2018 alkaen. Sitä ennen hän työskenteli viisi vuotta Konserniverokeskuksessa siirtohintatarkastajana ja ennen tätä tehtävää yli 20 vuotta globaalisti toimivien konepajakonsernien palveluksessa välittömän ja välillisen verotuksen asiantuntijana.

Ollilla on pitkä työkokemus konsernitason verosuunnittelusta sekä yritysjärjestelyistä, ulkomaisten projektitoimitusten verotuksesta ja kiinteistä toimipaikoista. Veroasiantuntijana hän on laatinut vastineita, valituksia ja ennakkoratkaisuhakemuksia sekä osallistunut siirtohintadokumenttien laatimiseen. Lisäksi hän on ollut mukana lukuisissa eri verolajien verotarkastuksissa sekä asiakkaana että verotarkastajana.

Tervetuloa!

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Paula Ahokanto, p. 040 455 5617 tai paula.ahokanto(at)hamechamber.fi

Osallistumismaksu: jäsenetuhinta 395 euroa/henkilö + alv 24% ja hinta 575 euroa/henkilö + alv 24%. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää kirjallisen materiaalin ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Peruutusehdot: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, voi hänen tilalleen tulla organisaatiosta toinen henkilö.

Ilmoittautuminen viimeistään ti 10.11.2020.