MAINOS: OP Päijät-Häme - Vaurastumisen webinaarista OP Päijät-Hämeen vinkit sijoittajalle

OP Päijät-Häme järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman Vaurastumisen webinaarin tiistaina 18.5.2021 klo 17:30-18:30. Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa tapahtuman jälkeen.

Vaurastumisen webinaarissa OP Varainhoidon strategi Jussi Hyöty kertoo sijoitusmarkkinoiden näkymistä ja tämän hetken houkuttelevimmista sijoituskohteista, OP Päijät-Hämeen sijoitusjohtaja Henry Lahdensuo vastaa kysymykseen, mitkä sijoituskohteet ovat olleet kiinnostavimpia päijäthämäläisille ja LUT-yliopiston apulaisprofessori Jenni Sipilä avaa, miten tunteet vaikuttavat sijoituspäätöksiin. Illan juontaa OP Päijät-Hämeen varallisuudenhoidosta vastaava pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki.

- On todella ilahduttavaa huomata, miten kiinnostus säästämiseen ja sijoittamiseen on kasvanut. Webinaarissa perehdymmekin esimerkiksi päijäthämäläisten sijoitusvalintoihin: alkuvuoden aikana OP Päijät-Hämeen asiakkaiden osakekaupankäynnin volyymi kasvoi tammi-maaliskuussa 25,1 % ja aktiivisesti kauppaa käyvien asiakkaiden määrä kasvoi 27,1 %. Eri ikäryhmien välillä on myös kiinnostavia eroja sijoitusvalintojen välillä, kertoo OP Päijät-Hämeen pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki.

- Haluamme kannustaa asiakkaitamme pitkäaikaiseen säästämiseen ja auttaa suomalaisia vaurastumaan. Tässä Vaurastumisen webinaarissa jaamme ajankohtaisia vinkkejä kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille, joten kannattaa tulla kuulolle tai kuunnella tallenne tilaisuuden jälkeen, Iiskonmäki jatkaa.

Ilmoittaudu tapahtumaan op.fi/paijat-hame -sivulla. Ilmoittautuminen on avoinna tilaisuuden alkuun saakka. Tilaisuuden jälkeen löydät samalta sivulta linkin tallenteelle.